A Menyasszony ajándékai a Leánybúcsús csajoknak

Leánybúcsú bugyi füzér

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy a Menyasszony is eljön a csajokkal a Leánybúcsú boltba, hogy együtt válasszák ki a megfelelő öltözéket, dekorációt, kellékeket. És arról is kaptam visszajelzést, hogy ezt a blogot nem csak a bulit szervező barátnők követik figyelemmel, hanem hébe-hóba "ide tévednek" az Arák is.

Ezt kihasználva, most első sorban az Ünnepelt hölgyekhez szólnék.
Biztosan hallottatok már arról, hogy az esküvőn szokott az Ifjú pár apró KÖSZÖNŐ AJÁNDÉKokkal kedveskedni a vendégeknek. És persze a BARÁTNŐKNEK is illik megköszönni a CSAJBULIT!  
Ez lehet egy falat csoki, bonbon, bugyi,  szívecske formájú mézeskalácsa a nevetekkel, fénykép Rólatok, hűtőmágnes, kitűző, vagy bármilyen olyan apró csecsebecse, mely örömet okoz a meghívott vendégeknek. Sokféle ilyen köszönő ajándékot forgalmazunk, ezért akár ilyesmit is be tudtok nálunk szerezni.

Rengeteg ötletem van, most az egyik kedvencemet osztom meg Veletek... 
(Aztán majd később írok még erről. Aki nem bírja kivárni, és kíváncsi, az jöjjön be személyesen, és mesélek ;) )

BUGYI FÜZÉR

Kedves Menyasszony!
Ha nem titokban szervezkednek a csajok, hanem beavatnak pár részletbe a Leánybúcsúdat illetően, akkor itt egy kedves köszönő ajándék Tőled Nekik! Tudd meg pontosan kik lesznek. Tudd meg pontosan mindenki bugyi méretét. Az sem baj, ha kinyomozod, ki milyen színt/fazont szeret. Aztán vegyél mindenkinek egy-egy cuki vagy szexi vagy kényelmes vagy vicces darabot.
Tűzz minden bugyihoz egy kísérő kártyát, melyben írsz pár sort az ajándék gazdájának.
Szükséged lesz pár méter zsinórra, és annyi darab ruhacsipeszre, ahány ajándék bugyit akarsz adni.
Ha nálad indul a Csajbuli, akkor akár előre is elkészítheted a Bugyi Dekorációt, ha mentek valahová szórakozóhelyre, akkor vigyél magaddal mindent, és "rögtönözz".

A feladat egyszerű: minden Csajszinak meg kell találnia a saját bugyiját. Először anélkül, hogy elolvasná a kártyát, de ha így még nem megy, akkor kérhetnek segítséget. Persze BÜNTI PIA ellenében... :) Merthogy abból úgyis lesz Neked is az este folyamán :D

Örömmel vesszük, ha küldtök Ti is ötleteket, fotókat!

Ha segítségre van szükségetek, keresetek fel személyesen a Káma Leánybúcsú és Party kellékboltban, és látogassatok el máskor is blogunkra :) Ha tetszett amit itt találtatok, nyomjatok egy lájkot a Facebook-on, és szóljatok hozzá, osszátok meg, hogy más csajok is ránk találjanak! 

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/kama.fehernemu#

Ha leánybúcsús kellékeket szeretnétek vásárolni, kukkantsatok be webshopjainkba is!

Leánybúcsú webáruház: http://www.maciamalnasban.hu/

Leánybúcsú és erotika webáruház: http://kamaerotikabarlang.hu

Ha Debreceniek vagytok, vagy erre jártok, gyertek el személyesen hozzánk!

Káma Leánybúcsú és Party kellékbolt


Debrecen, Csapó u. 51. székelykapus ház, pince 
e-mail: kama.erotika.barlang@gmail.com
Nyitva: hétfőtől-szombatig 10-20 óráig
Nagyon jó bulizást kívánok Nektek!

Üdv, Káma Balogh Szilvia

maci banner logo2 2014.jpg