30 JÓKÍVÁNSÁG leánybúcsúra, esküvőre, bármilyen alkalomra

good luck.jpgSokan kérnek a boltban is és levélben is, hogy állítsak össze egy "JÓKÍVÁNSÁG CSOKROT", mert nincs ötletük, miket írjanak az emlékkönyvbe, a fakanálra kötött szalagokra, az apró jókívánság kavicsokra, a leánybúcsús pólókra, a lufikba töltött feladatokra, a bugyifüzérre kötött kártyákra...

Összeszedtem Nektek pár dolgot, de előre szólok, hogy ezek csak irányvonalak, és személyre KELL szabni őket!
Persze kimásolhatjátok egy az egyben is, és máris nyomtathatjátok... de sokkal hatásosabb, ha átírjátok a saját szavaitokkal, kiválogatjátok a leginkább személyre szólóbbakat. És persze ezek mintájára alkothattok teljesen új jókívánságokat, jótanácsokat is  :)

 

  1. Bizalom: Ez minden kapcsolat alapja. Megszerzéséhez idő kell, ám az elvesztéséhez pillanatok is elegendőek. Éppen ezért nagyon vigyázzatok rá!
  2. Szabadság: A bizalommal együtt jár az is, hogy nem korlátozzuk a másik szabadságát. Ne zárjátok egymást arany kalitkába!
  3. Féltékenység: A zöld szörny! Próbáld meg elkerülni! Az állandó kontroll, a vallatások, a féltékenykedés megöli azt az érzést, hogy jó hazamenni.
  4. Tolerancia: Fogadjátok el egymást a hibáival együtt! Egy házasság megtartásához nagyon sok erőre, türelemre, megértésre és akaratra van szükség!
  5. Őszinte beszélgetés: Legyen minden napos programotok! Ne gondolkozz azon, hogy elmondj-e valamit Neki! Kivel beszélnéd meg, ha nem Vele?
  6. Önállóság: Ne hagyjátok, hogy mások irányítsák az életeteket! Ti már egy külön család vagytok, Ti feleltek saját magatokért.
  7. Család: ápoljátok a kapcsolatot a szülőkkel, nagyszülőkkel, hallgassátok meg a tanácsaikat, de éljetek úgy, ahogyan Nektek jó!
  8. Ünneplés: Ünnepeljétek meg rendszeresen, hogy együtt vagytok, hogy összetartoztok! Ne egymás mellett éljetek, hanem egymással!
  9. Veszekedés: A hosszú kapcsolathoz hozzá tartozik, néha ki kell borítani a bilit. Ha bánt valami, azonnal mondd el, ne várj vele, amíg megmérgez a harag.
  10. Édes kettes: Szakítsatok rendszeresen időt arra, hogy kettesben legyetek. Időnként utazzatok el néhány napra a gyerekek nélkül, és élvezzétek egymást!
  11. Lopott órák: Ne hagyjátok, hogy a mindennapos hajszában elillanjon a szenvedély, mert attól sérülékennyé válik a kapcsolat.
  12. Külön program: Néha iktassatok be olyan programokat, melyet teljesen egyedül végeztek. Mindenkinek szüksége van egy kis meditációra, gondolkodásra.
  13. Barátok: Ne hanyagoljátok el barátaitokat, ne feledjétek el a sok-sok közös élményt! De tartsátok szem előtt, hogy a család az első!
  14. Kompromisszum: Nem kell, hogy mindig a tied legyen az utolsó szó! A házasság nem verseny! Engedj néha az igazadból!
  15. Szerviz: Régen az elromlott dolgokat megjavították. Ma már mindent kidobunk, és újat veszünk. Ha a kapcsolat kezd megromlani, ne félj keresni egy jó „szerelőt”, aki segíthet helyrehozni a hibákat!
  16. Hegyek völgyek között...: Nem kérdés, hogy vannak hullámvölgyek minden kapcsolatban. Próbáljátok feltolni/húzni egymást a leejtőn. Ha Te vagy a völgyben, fogadd el a segítő kezet, hogy felhúzhasson magához!
  17. Konyha & hálószoba: A férfit a gyomrán keresztül, vagy egy picivel lejjebb tudod legjobban elvarázsolni! Főzz és szeress! ;)
  18. Őrültség: Legyetek néha egy kicsit bolondok! Éljetek, bulizzatok, csináljatok vicces dolgokat, nevessetek nagyon sokat!
  19. Öröm és boldogság: Találjátok meg mindenben a jót, és tanuljatok meg örülni az apró dolgoknak!
  20. Érzelmek: Ne féljetek kimutatni az érzéseiteket! Nevessetek és sírjatok együtt!
  21. Változatosság: Ne legyetek unalmasak! Színezzétek ki a szürke hétköznapokat!
  22. Ellentétek: Romantika & vadság. Forró & jéghideg. Édes & savanyú. ...
  23. Fantázia: Álmodozzatok, és osszátok meg egymással legtitkosabb gondolataitokat! Óriási dolgok születhetnek, ha elég bátrak vagytok beszélni róluk :)
  24. Felfedezés: Próbáljatok ki új dolgokat a konyhában és persze a hálószobában is! Erotika bolt látogatás kötelező minden Párnak!
  25. Következetesség: Nagyon fontos dolog mind a gyerek nevelésben, mind az élet összes területén. Próbáljátok ki! Csodára képes! :)
  26. Célok: Határozzátok meg időről időre újra és újra, hogy mit akartok elérni, és ehhez mit kell tennetek. Beszéljetek róla minél többet!
  27. Megoldás: Ha elakadtok egy feladattal, azt találjátok ki, „mit” és „miért” akartok csinálni. Ha ez megvan, a „hogyan” magától fog jönni :)
  28. Siker napló: Vezessetek naplót a jó dolgokról. Írjátok le, vagy ragasszatok be egy képet!
  29. Jókívánságok: Mondjatok egymásnak minden reggel valami kedveset! De persze ismételhetitek bármilyen napszakban!
  30. Mosoly: Kezdjétek mosollyal a napot! Akkor is mosolyogj, ha eleinte nem őszintén jön, mert jó kedved lesz tőle és szokásoddá válik :)

Remélem tudtam segíteni, és mindenki talál benne kedvére valót! Ha jobban megnézitek, nem csak Pároknak, és nem csak házassághoz ajánlható jókívánságok ezek, hanem bárkinek ideálisak, ha valami kedveset szeretnénk írni :)

Hamarosan megvásárolhatjátok üzletünkben (vagy megrendelhetitek webáruházunkban) a fenti jókívánságokkal ellátott selyem szalagokat, melyeket fakanálra kötve tudtok ajándékba adni a az ifjú párnak. Ha kérdésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal :)

Káma Leánybúcsú bolt, Debrecen Csapó u. 51. pince (székelykapus ház)
Tel: 06 30 6193637
Nyitva: hétfőtől szombatig 10-20 óráig

maci banner logo2 2014.jpg