Vállfa és dekoráció Esküvőre & Leánybúcsúra

volegeny_menyasszony_eskuvo_vallfa_diy.jpgMutatok pár nagyon szép Menyasszony és Vőlegény vállfa ötletet. Akár sajátkezűleg is elkészítheted őket, ha akarsz valami maradandó SK ajándékot adni az IfjúPárnak. És miért ne készítenél akkor már egyúttal saját magatoknak, a koszorúslányoknak, vagy a leánybúcsús csajcsapatnak is?

 

Munkára fel! Szükségetek lesz vállfákra, drótra, szalagokra, masnikra, gyöngyre, csillogó flitterekre vagy strassz kövekre, ragasztó pisztolyra, kombinált fogóra... ja és a kreatív fantáziátokra :)

Ha otthon tartjátok a házibulit, közös feladatnak is jó lehet a drótból való névhajlítgatás. Készíthettek így dekorációt, köszönő ajándékokat is. 

Az alábbi vállfákat nem én készítettem, hanem a neten ollóztam össze. Persze millióféle változatot találtok ezeken kívül is, ha beírjátok a vőlegény, menyasszony, esküvő, vállfa, vagy angolul groom, bride, wedding, hanger szavakat a képkeresőbe. Remélem tudtam segíteni, és gazdagabbak lettetek egy ötlettel, amin már el tudtok indulni.