VICCES AJÁNDÉK + LEÁNYBÚCSÚ + LEGÉNYBÚCSÚ + PARTIKELLÉK DEBRECEN

Az elmúlt év nagyon kellemes volt számunkra, mert rengeteg BULIT szerveztünk és/vagy segítettünk megszervezni, és soha nem látott számú CSAJCSAPAT látogatott el üzletünkbe! 

Elindítottuk a kifejezetten VICCES AJÁNDÉK + LEÁNYBÚCSÚ + LEGÉNYBÚCSÚ + PARTIKELLÉK webáruházunkat, a MACIAMALNASBAN.HU-t!

Katt ide, mert tudom, hogy körül akarsz nézni :) http://www.maciamalnasban.hu/

Elmondhatom, hogy mindenféle komoly reklám, vagy kampányhadjárat nélkül is nagyon jól szerepeltünk, és rengeteg megrendelést kaptunk. És ami számunkra a legfontosabb, hogy megrendelőink elégedettek voltak velünk, termékeinkkel, és szolgáltatásainkkal.
Jó hírünk szájról szájra terjed, és egyre több olyan megrendelőnk és vásárlónk van, aki olyan bartánőkre/barátokra hivatkozva találnak ránk, akik a mi termékeinkkel, vagy ötleteinkkel szerveztek fergeteges bulit.
És ez persze arra sarkal minket, hogy még jobban csináljuk, még több terméket szerezzünk be, még több játékot, feladatot, ötletet találjunk ki Nektek! Ráadásul minél nagyobb a forgalom, minél több a megrendelés, és minél több árut tudunk beszerezni, legyártani, annál kedvezőbbek az árak.
Nekem elhiheted, hogy 14 év szakmai tapasztalat után, továbbra sem az a célunk, hogy jó gyorsan megtömjük a zsebeinket, hanem az, hogy NEKED - A VÁSÁRLÓNAK jobb legyen, és szeress hozzánk rendszeresen betérni, tőlünk rendelni, ezért amit csak lehet olcsóbban adunk, és folyamatos AJÁNDÉK AKCIÓKKAL próbálunk a kedvetekben járni a boltban és a weben is!

Bízunk abban, hogy TE is ellátogatsz üzletünkbe, vagy webáruházunkba, és Neked vagy Barátnődnek is a világ legjobb Leánybúcsúját segíthetünk összehozni!

Ebben az évben sok újítást tervezünk. Egyrészt az áruválasztékunk megint nagyon sok új termékkel bővül, már kezdenek beérkezni a nagy szállítmányok. Másrészt a tavaly beindított EGYEDI AJÁNDÉKOK és kellékek gyártása idén új termékekkel bővül.

Egyedi feliratú vagy mintájú PÓLÓ, ATLÉTA, NŐI TOP, KONYHAI KÖTÉNY, KITŰZŐ, JELVÉNY, VÁLLSZALAG, BÖGRE, FEJDÍSZEK (fátyol, tiara, korona, kalap), EMLÉKKÖNYV, OKLEVÉL, FOGADALOM, FAKANÁL,... hogy csak pár dolgot említsek.

Idei évtől lehetőség van a magyaron kívül bármilyen nyelven megrendelni egyedi kitűzőket, jelvényeket, pólókat, vállszalagokat. ROMÁN ÉS ANGOL NYELVŰ kitűzőket/ jelvényeket állandó készleten tartunk, és akár azonnal megvásárolhatóak. 

Tavalyi évben nagy sikert arattak a leánybúcsúra vagy egyéb mókás alkalmakra készített vicces MŰVIRÁG CSOKRAINK, melyekbe mindenféle vicces dolgokat kötöttünk, fütyis dolgoktól kezdve a szexi fehérneműn át a Menyasszony kellékeivel bezárólag. Idén a csokrok mellé előre elkészített ajándék csomagokat készítünk, akár feladatokkal megspékelve is.

És mivel olyan sok érdeklődés volt a pasik részéről a LEGÉNYBÚCSÚ FELADATOK, ÖTLETEK és EGYEDI AJÁNDÉKOK iránt, idén már a Vőlegényeknek és barátaiknak is sokkal több ötlettel kedveskedünk.

Már nem csak a buli szervezőit látjuk el ötletekkel, feladatokkal, termékekkel, hanem a MENYASSZONYT és a VŐLEGÉNYT is nagy szeretettel várjuk, mert akár a BÚCSÚ-ra, akár az ESKÜVŐRE akarnak KÖSZÖNŐ AJÁNDÉKOKAT beszerezni, nálunk biztosan megtalálják a legjobbat, legviccesebbet :)

Profi cukrászunkkal vicces figura tortákat, és házi jellegű sütiket is készítettünk, akár egyedi igények megvalósítását is vállaljuk!

Akkor is fordulhattok hozzánk, ha születésnapi bulit szerveztek, vagy ha babaszületésre TEJFAKASZTÓ BULIRA kerestek vicces ötleteket! Jussunk eszedbe, ha FARSANGRA, HALLOWEENRE, vagy bármilyen beöltözős bulira keresel vicces vagy erotikus jelmezt, mert hatalmas választékunk van komplett jelmezekből, kiegészítőkből, parókákból, és testfestékekből. Egyedi jelmez készítéshez is tele vagyunk ötletekkel!

Szívesen osztunk meg Veletek olyan recepteket, melyeket akár házibulira, akár kertipartira is könnyedén el tudtok készíteni.
Továbbra is segítünk LIMUZIN BÉRLÉSBEN, és igaz most még csak tervben van, de remélhetőleg hamarosan már nálunk is lesz HÉLIUMOS LUFI TÖLTÉS! (Érdeklődj személyesen, vagy telefonon!)

Szerintem most ennyi elég is lesz. Tudnám sorolni még oldalakon keresztül, de ennyiből is láthatod, hogy NÁLUNK EGY HELYEN MINDENT MEGTALÁLSZ, AMI EGY IGAZÁN JÓ BULIHOZ SZÜKSÉGES! Tapasztalatból mondom, hogy aki egyszer ránk talál, az nem megy máshová :)

Küldjetek Ti is nekünk mindent, ami LEÁNYBÚCSÚVAL és LEGÉNYBÚCSÚVAL kapcsolatos!

2015-ben is rengeteg leánybúcsú & legénybúcsú feladattal, ötlettel, termékkel várunk Benneteket!

Lesznek játékok, ajándék sorsolások! Keress, és szeress minket a facebook-on, mert nem akarsz kimaradni a nyereményekből! https://www.facebook.com/kama.fehernemu

Keressetek minket bizalommal itt is, a webshopban is és személyesen az üzletünkben!

Ingyenes tanácsadással és nagy szeretettel várunk minden kedves régi és új vásárlónkat!

Üdv, Káma Szilvi és Gabica

szosz_maci.jpggabica_maci_2.jpg

Káma Leánybúcsú & Legénybúcsú ajándék partikellékbolt

4029 Debrecen, Csapó u. 51. (székelykapus ház pince)
Extra hosszú nyitva tartással várunk: hétfőtől szombatig 10-20 óráig 
Érdeklődhetsz telefonon: 06306193636 vagy
e-mailben is: info@maciamalnasban.hu 

kama_leanybucsu_cuki_menyasszony_molino.jpg