Enyhítő körülmény FELADAT KÁRTYÁK ingyen letölthető nyomtatható körbevágható leánybúcsúra és legénybúcsúra

Az alábbi ENYHÍTŐ KÖRÜLMÉNY feladat kártyákat szinte bármilyen feladathoz vagy játékhoz használhatjátok a leánybúcsún illetve a legénybúcsún. Azért fontosak, mert van olyan, amikor egy-egy feladat vagy soron következő bünti pia már kiverné a biztosítékot a Menyasszonynál vagy a Vőlegénynél. Ezekkel a kártyákkal EGÉRUTAT adhatunk nekik, és könnyedén átcsúszhatunk az ilyen szituációkon, a jó hangulat pedig megmarad. 


FELEZŐ kártya:
    megfelezheti a bünti pia mennyiségét valakivel (ebből készíthettek többet is, ha úgy látjátok, hogy kezd megártani a pia, akkor mindenképpen adjatok neki egérutat!)
HELP kártya:    a feladatok teljesítésében segíthetnek a Menyasszony/Vőlegény által választott barátnők/barátok olyan feladatnál is, ahol egyébként a feladat nem írja elő a barátnői közreműködést.
JUMP kártya:    átugorhat vele egy feladatot, húzhat helyette újat.

JOKER kártya:    bármilyen Menyasszony/Vőlegény által igényelt segítségre beváltható (akár azt is kérheti, hogy a feladatot egy általa választott barátnő teljesítse helyette, mintha Ő volna a Menyasszony/Vőlegény

Extra tipp: ezeket a kártyákat kaphatja AJÁNDÉKBA a Menyasszony és Vőlegény, ha jól válaszol a teszt kérdésekre, vagy ha jól teljesít egy feladatot. Egész este gyűjtheti, és bármikor felhasználhatja. :)

Csak annyit kell tennetek, hogy letöltitek nagy méretben a képet, majd A/4-es méretben kinyomtatjátok (lehetőleg karton papírra) bármilyen fekete nyomtatóval. Ezután csak körbe kell vágni a kártyákat olló vagy szike segítségével.
A kártyákat egy este alatt többször is felhasználhatjátok, de akár több példányt is készíthettek belőlük. Na de azért ne túl sokat! Maradjon azért tennivalója a bulin az Ünnepeltnek!

Osszátok meg a barátnőitek/barátaitok között is!

a4_ingyen_letoltheto_nyomtathato_kivaghato_leanybucsu_kartyak.jpg

Csajok, légyszi készítsétek el a kártyákat Legénybúcsús pasijaitoknak is, mert előfordul, hogy a srácok nem gondolkoznak előre, vagy nincs kedvük ilyenekkel foglalkozni. De ha Ti elkészítitek nekik, akkor biztosan örülnek majd, és használni is fogják!
Tisztelet a kivételnek :) Ha van olyan legénybúcsú szervező srác, aki ide tévedt, akkor használja nagy szeretettel :)

a4_ingyen_letoltheto_nyomtathato_kivaghato_legenybucsu_kartyak.jpg