Ingyen letölthető nyomtatható OKLEVÉL Leánybúcsúra 2. rész

Nagy sikere volt a múltkori ingyen leszedhető okleveleknek, fogadalmaknak, leánybúcsú meghívóknak, ezért most újabb mintát készítettem Nektek :) A leánybúcsúhoz nagyon passzolnak a zebra csíkos, leopárd vagy tigris mintás és persze a pink+fekete összeállítások, ezért ezt a sablont most nagyon csajosra készítettem. Remélem tetszik.
(Az előző okleveles bejegyzést ITT találod! Kattints nyugodtan, új ablakban nyílik meg)

A boltban áruljuk kinyomtatott formában, és többféle minta között most ez a legjobban kelendő, ezért gondolom Ti is szeretni fogjátok :)

Vannak olyanok, ahová nem is írtam szöveget, szóval ha saját elképzelésetek van, vagy nagyon személyre szóló dolgot szeretnétek írni, akkor csak nyomtassátok ki a sablon, is írjátok rá kézírással a szöveget.
Aki picit jobban ért a szerkesztéshez, az a kép keretre simán rá tud írni szövegszerkesztővel, vagy egy alap rajzprogrammal is, és szépen kinyomtathatja.
A sablonokat úgy szerkesztettem meg, hogy nyomhatjátok A/4-es vagy A/5-ös méretben is. 
Ha van lehetőségetek (és a nyomtatótok tudja ezt) akkor válasszatok valami szép fényes felületű papírt a nyomatáshoz.

Ha van időd, kedved és egy kis kézügyességed, akkor díszítheted a kinyomtatott oklevelet selyem vagy organza szalaggal, strasszkövekkel, gyöngyökkel, csillámporral...

Ha valami miatt mégsem megy a nyomtatás, akkor pattanj be hozzánk, vagy kukkants be webáruházunkba, mert nálunk kinyomtatott formában is megszerezheted :)

Innen töltheted le mindhárom nyomtatható file-t hatalmas méretben:

001 leánybúcsú oklevél szöveg csajos állatmintás káma.jpg 001 leánybúcsú fogadalom szöveggel csajos állatmintás káma.jpg 001 leánybúcsú üres sablon csajos állatmintás káma letölthető nyomtatható ingyen.jpg

 

 

 

Leánybúcsú oklevél, fogadalom és üres sablon letöltési útmutató:

Kattints a letölteni kívánt képre jobb egér gombbal, "kép megnyitása új lapon", majd a kis nagyítóval nagyító.png nagyítsd teljes méretre, és mentsd el a képet a számítógépeden.

Örömmel vesszük, ha küldtök Ti is ötleteket, fotókat!

Ha segítségre van szükségetek, keresetek fel személyesen a Káma Leánybúcsú és Party kellékboltban, és látogassatok el máskor is blogunkra :)
Ha tetszett amit itt találtatok, légyszi nyomjatok egy lájkot a Facebook-on, és szóljatok hozzá, osszátok meg, hogy más csajok is ránk találjanak! 

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/kama.fehernemu#

Ha leánybúcsús kellékeket szeretnétek vásárolni, kukkantsatok be webshopjainkba is!

Leánybúcsú webáruház: http://www.maciamalnasban.hu/

Leánybúcsú és erotika webáruházhttp://kamaerotikabarlang.hu

Ha Debreceniek vagytok, vagy erre jártok, gyertek el személyesen hozzánk!

Káma Leánybúcsú és Party kellékbolt


Debrecen, Csapó u. 51. székelykapus ház, pince 
e-mail: kama.erotika.barlang@gmail.com
Nyitva: hétfőtől-szombatig 10-20 óráig
Nagyon jó bulizást kívánok Nektek!

Üdv, Káma Balogh Szilvia