Leánybúcsú ízfelismerős kóstolós játék - pikáns feladat

Pár koktél után, amikor a hangulat a tetőfokára hág, pont itt az ideje, hogy valami pikáns feladattal lepjük meg a Menyasszonyt!
Ilyenkor célszerű egy kis mókát csempészni az estébe, és pár meglepő, vicces feladattal emlékezetessé tenni a Leánybúcsút!

A férjismereti tesztet, kvízkérdéseket ajánlott a buli elejére időzíteni, mert ha bakizik a válaszokkal az Ara, akkor a bünti piáktól megjön a kedve és a bátorsága az est további feladataihoz.
Ekkor érdemes keményíteni picit a dolgon, és bevetni a pikáns játékokat, eszközöket. Jöhet fütyis szívószál, fütyis ajándékok, vibrátoros feladatok, illetve olyan játékok amikor a szex és a picikét mocskosabb fantázia kerül középpontba.

Amikor a boltban szedegetjük össze a kellékeket, ajándékokat, feladatokat az Arának, és adom az ötleteket a szervező csajoknak, ilyenkor jönnek a következő kifogások, hogy
"Áááá... az én barátnőm nem olyan, Ő sokkal prűdebb/konzervatívabb ennél..."
"Ő biztosan kikészülne egy vibrátortól"
"A Menyasszony kifejezetten kikötötte, hogy nem lehet semmi perverz vagy fütyis...."
"A Vőlegény megsértődne, ha fütyit vennénk a Menyasszonynak..."
"Nem veszünk vibrátort, mert úgysem fogja használni..."

És ehhez hasonló magyarázkodások, kifogások...  


Hangsúlyozom, hogy tisztelem, becsülöm a Menyasszonyokat, a Vőlegényeket és a szervező lányokat is. De szépen kérlek benneteket, hogy ezt a dolgot inkább bízzátok ránk! Mi lassan 15 éve foglalkozunk Leánybúcsúkkal, és sokkal nagyobb tapasztalatunk van ebben, mint a legtöbb szervező barátnak/barátnőnek. 

Jobb ha tőlem tudjátok, hogy a Menyasszony minél szendébb és visszafogottabb a mindennapi életben, annál jobban beindul a Leánybúcsúján. Félre ne érts! Nem azt mondom, hogy a Menyasszonyok gátlástalan perverz ledér nőszemélyek, de kérlek ne lombozd le a buli hangulatát előre azzal, hogy határokat szabsz Neki. Természetesen semmi olyanra nem fogod kötelezni, amit magától nem tenne meg, de legalább az esélyt add meg arra, hogy ha akarja, akkor legyen lehetősége! Sok (azóta már) Feleséggel beszéltem a Leánybúcsú után, és a legtöbben arról számolnak be, hogy sokkal bevállalósabbak lettek volna, ha a barátnők nem döntik el el előre helyettük, hogy ők mit szeretnének és mit nem. Titkon bíztak benne, hogy lesznek pikáns feladatok, ajándékok, de a csajok kerülték a témát, mint a pestist. Az estek nagy részében a szervező lányok azok, akik azt gondolják, hogy a Menyasszony azt gondolja hogy...
Szóval értitek! Légyszi ne itélkezzetek, és ne döntsetek el Helyette semmit!

A Leánybúcsú pont arról szól, hogy az utolsó csajos bulis estén kicsit kirúgjunk a hámból, és olyan dolgokat is "büntetlenül" megtehetünk, amit sem előtte sem utána eszünkbe sem jutna. Persze azért normális körülmények között!!! Kifejezetten ellenzem, hogy a Menyasszony más pasikkal olyan dolgokat tegyen, amit később megbánna. Ezért nem ajánlom a Vetkőzős fiús programot, vagy hogy fiú barátok ott legyenek a bulin, de a Vőlegény ne. Ha vannak srácok is, akkor legyen közös, koedukált Legény és Leánybúcsú... (Erről is lesz szó, mert nagyon jók szoktak lenni a közös bulik!)

Szóval ha rám hallgattok, akkor mindenképpen vásároltok vicces és pikáns ajándékokat is egyaránt, és beterveztek a vicces feladatok mellé pár erotikusabbat is.  Aztán ahogy halad előre az este, meglátjátok, hogy a buli ezektől - az előzőleg esetleg túl durvának hitt dolgoktól - lesz a legviccesebb!

Na szóval ott tartottam, hogy bemelegítettünk a tesztkérdésekkel, már pár koktél vagy bünti pia lecsúszott, Menyasszonykánk kezdi levetkőzni a gátlásait, amikor rátérhetünk valami extra viccesre!

Az egyik kedvenc leánybúcsú feladatomat osztom meg Veletek :)

Ízfelismerős kóstolós leánybúcsú játék

Szokták lightos verzióban játszani, amikor különböző élelmiszereket etetnek a csajszival, vagy fűszereket szagoltatnak. Az sem rossz, de miért ne vinnénk egy csipet pikantériát a játékba?! Rengetegszer kipróbáltuk, és még nem hallottam negatív visszajelzést, vagy olyat, hogy a Menyasszonynak nem tetszett volna!

Nem kell hozzá túl sok kellék, és túlzott előkészületre sincs szükség, egy a lényeg, hogy semmiképp ne hagyjátok ki! Első sorban házibulin szoktuk játszani, de bizonyos szórakozóhelyeken is ki lehet próbálni.

Hozzávalók: 
1 db fütyi formájú vibrátor
a vibrátorhoz szükséges elemek
1 db plüss bilincs vagy kötél
3 db különböző ízesítésű gumi óvszer + 1 db bármilyen óvszer
1 tasak síkosító
1 db szemkötöző maszk
és természetesen fényképezőgép vagy kamerás mobil

Nyelvi Feladat:
A Menyasszony szemét bekötjük a szemtakaró maszkkal (vagy kendővel). Kezeit hátrabilincseljük, vagy összekötjük. Megmondjuk Neki, hogy ízfelismerős feladat következik. A fütyire felhúzzuk az első ízesített óvszert, majd a szájához tartjuk. Szólunk neki, hogy kezdheti kóstolni az elé tartott ízt. Nyalogathatja, szopogathatja, ízlelgetheti. Ha eltalálja, ajándékot kap, ha mellé fog, bünti piát. Ameddig az ajándékot vagy a bünti piát kapja, felkészülünk a második ízű gumival. Megismételjük a fenti kóstoltatós feladatot. Majd a harmadik íz következik. Ha azt is kitalálja, hogy egy műfütyit szopogat éppen, akkor extra ajándékkal jutalmazzuk! Ha nem megy neki, akkor annyit segíthettek, hogy enyhe zizegésre kapcsoljátok a vibrit. Rávehetjük, hogy erotikusan kóstolgasson, ezért további ajándékkal jutalmazzuk, vagy kaphat cserébe JUMP KÁRTYÁT, mellyel egy későbbi feladat teljesítését büntetlenül visszautasíthatja, átugorhatja.


Kézimunka Feladat:
Még mindig a fütyivel és a maradék 1 gumival "dolgozunk", de már szemkendő és bilincs nélkül.

Megkérjük az Arát, hogy mutassa meg, hogy fel tud-e húzni szabályosan egy óvszert a műcerkára. Hogy ne legyen olyan egyszerű a dolga, a vibrit kenjétek be síkosítóval, és kapcsoljátok be a legmagasabb fokozatra. Pontozzátok a teljesítményét, és legalább hárman mondjatok véleményt az előadásáról. 
Például figyeljétek, hogy hogyan bontja ki az óvszer csomagolását.
Óvatosan, hogy a gumi ne sérüljön? 

Vagy durván, ami nemkívánt terhességhez vezethet? 
Felhúzáskor összefogja-e a gumi tetején lévő részt? 
Esetleg ha nagy körmei vannak, akkor azzal nem tesz-e kárt az óvszerben?
Gyengéden fogja-e közben az "érzékeny" fütyit?
Hogyan veszi le a használt gumit, és mit csinál vele "aktus" után?
És találhattok még ki hasonló vicces kritériumokat. 

Fotózhattok közben, mert utána csak a fotók megnézése is remek hangulatú lesz. Azonban nagyon fontos, hogy EZEK és minden más a bulin készült képek csak cenzúrázva, a Menyasszony egyértelmű engedélyével kerülhetnek bármilyen felhasználásra!
Ne feledjétek, ami a Leánybúcsún történik, az ott is marad!

A vibrit nyugodtan adhatjátok ajándékba a játék végén a Menyasszonynak, és majd Ő eldönti, hogy mi legyen a fütyi további sorsa. Nyugi, a Vőlegény nem lesz kikészülve, mert ez egy játék, ami nem helyette vagy ellene van. Egy olyan csajt sem ismerek, aki úgy rászokott volna a műkukira, hogy az igazi már nem kellett neki. Amelyik pasi ettől retteg, annak szerintem még korai lenne a házasság.

Kiegészítő EXTRA ötlet:
3 db különböző formájú, méretű és színű fütyit vásároltok, a 3 különböző ízű óvszerhez. Legalább az egyik fütyinek rezgős változatnak kell lennie. A feladat ebben az esetben is ugyanaz, mint fent.
A különbség az, hogy így egyrészt nem kell játék közben az ízesített gumik felhúzásával törődni, másrészt pedig a játék végén a Menyasszony kiválasztja, hogy melyik fütyit viszi haza, a másik két "játékost" pedig kisorsoljuk a barátnők között. 

Ha bármi kérdésetek vagy akár a fentiekkel kapcsolatos véleményetek van, nagy szeretettel várjuk megkereséseteket! Hatalmas termékkínálatunkban minden megtaláltok, ami egy igazán jó bulihoz szükséges! Gyertek személyesen, vagy rendeljetek webáruházunkból!

 Itt egy korábbi hasonló ízfelismerő feladat linkje, amelyben nem fütyik, hanem BANÁNOK a főszereplők :)

Káma Leánybúcsú & Legénybúcsú ajándék partikellékbolt

 

4029 Debrecen, Csapó u. 51. (székelykapus ház pince)
Extra hosszú nyitva tartással várunk: hétfőtől szombatig 10-20 óráig 
Érdeklődhetsz telefonon: 06306193636 vagy
e-mailben is: info@maciamalnasban.hu 

ovszer_pikans_feladat_jatek_leanybucsura.jpg