Leánybúcsú szervezés ELSŐ LÉPÉSEK

Semmi sem rosszabb, mint egy unalmas Leánybúcsú!

Szervezz olyan Csajbulit, ami minden résztvevő számára szórakoztató, ahol olyan feladatok vannak, amire mindenki (még a menyasszony) is jó sokáig emlékezni fog!

Akár azt tervezed, hogy egy „Mered vagy sem?”
típusú éjszakát töltesz el barátnőid társaságában, akár egy hétvégi kiruccanást, hosszas ünneplést szervezel, adunk néhány alapvető tippet, hogy túléljétek ezt az izgalmas beavatási rítust.

 

Martini and Heels Glitter Ribbon Garlands - Decorations

 

 

 

 

A Leánybúcsú  tapasztalataink szerint két módon lehet jó. 

1)

Spontán mindenféle szervezkedés nélkül összejönnek a legjobb barátnők, és felhőtlenül jól érzik magukat...
Mint egy bármilyen más buli, házibuli, kertiparti... 
A lényeg, hogy nem kell túlbonyolítani, egymás biztonságára viszont itt is nagyon oda kell figyelni!
Csak akkor ajánljuk a SPONTÁN bulit, ha kevesen vagytok, és mindenki jól ismer mindenkit.
Máskülönben csúnyán mellé lehet lőni…
Gondolj bele: sok ismeretlen csaj, klikkesedés, unalom, előbb-utóbb beindul egymás méregetése, fikázása…
L

2)

Profi szervezés: Fogadhattok profi szervező céget, aki minden terhet levesz a vállatokról.
(Debrecenben keressetek minket! Több éves tapasztalattal, rengeteg ötlettel, kreatív csapattal tervezzük meg, vagy igény esetén akár teljeskörűen le is bonyolítjuk az egész programot helyszínnel, programokkal, étellel-itallal, Ceremónia mesterrel… vagy bármilyen extra igénnyel együtt is!)
Magatoknak is megszervezhetitek barátnőtök utolsó szingli éjszakáját!
Ebben az esetben is kereshettek minket, nagyon szívesen segítünk ötletekkel, kiegészítőkkel, dekorációs tippekkel.

Szervezö:
Legfontosabb feladat kiválasztani, ki lesz közületek az az Egy, aki mindvégig a kezében tartja, irányítja és a szívén viseli az ügyet. Általában a Menyasszony legjobb barátnője, lánytestvére, leendő sógornője. Mindegy, a lényeg, hogy a Menyasszonyt is és a többi részvevőt is jól ismerje, vagy legalább a buli időpontjára valamennyire megismerje.
Fontos, hogy EGY valaki legyen a Szervező! Természetesen nem egymaga csinál mindent, jelöl ki Segítőket, de mindvégig ellenőrzése alatt tarja őket, minden információt begyűjt, és megoszt a többiekkel.
Így elkerülhető a fejetlenség, és például hogy a Menyasszony 10 egyforma ajándékot kapjon.

Notesz:

Kedves Szervező! Első és legfontosabb feladatod, hogy beszerezz egy noteszt. Ez lesz a legfőbb segítőd, amit mindig magadnál tartasz, és minden fontos részletet, ötletet feljegyezel bele!

Persze akár blogot is írhatsz, vagy létre hozhatsz egy titkos Facebook csoportot, ahová csak az léphet be, akinek jogosultságot adsz.
Titok:

FONTOS, hogy a Menyasszony előtt minden részlet titokban maradjon!
Azt tudnia kell, hogy lesz szervezve Neki egy csajos buli, az időpontról is érdemes előre informálni, és jó, ha a legfontosabb játékszabályokat egyeztetik a Vőlegénnyel jóval a buli előtt, mert kellemetlen, ha leszerveztél sok ezer Ft-ért valamit, ami családi vitát robbantana ki, vagy akár kenyértörésre adna okot a szerelmesek között.
A Vőlegénnyel is fel kell majd venned a kapcsolatot a kvízkérdések miatt, mert a helyes válaszokat előre be kell gyűjtened, de erről majd később írok még)

Ami a leánybúcsún történik, az a lányok örök titka marad! Csak a Menyasszonynak van joga bármit is elmesélni, fényképeket mutatni Vőlegényének! Az már egy másik kérdés, hogy a Menyasszonynak kell ismernie a saját határait…

Névlista: 
Fontos, hogy kiket hívsz meg. Én erről is ki szoktam kérni az ifjú pár véleményét, de ennek mérlegelését Rád bízom!
Ne legyetek túl sokan! 10-15 fő a legideálisabb. Annyi emberre még oda lehet figyelni, és nagyon jó hangulat alakulhat ki.
Hogy pontosan kiket hívsz meg, nagyon befolyásolják a buli hangulatát. Ha távol laktok egymástól, akkor legalább virtuálisan ismerkedjetek, hogy mire bulizásra kerül a sor, már tudjatok egymáshoz mit szólni.
Legtöbb esetben nem feltétlenül jó ötlet a Menyasszony anyukáját, anyósjelöltjét, illetve a meghívni... Olyat is hallottam, hogy az egyik csaj hozza a 2 éves kislányát... Ne mááár! Egyetlen estét, éjszakát csak kibírsz valahogy a porontyod nélkül! Szórakozz!
Meghívó:
Ha megvan a névlista, akkor készíts Meghívót!
Lehet hagyományos papír meghívó, amit örök emlékként őrízhettek (kerüljön egy a menyasszonynak szánt emlékkönyvbe is!)
Vagy küldhetsz meghívót emailben, zárt facebook csoport üzenetben...
A lényeg, hogy pontosan feltüntesd az esemény DÁTUMÁT, IDEJÉT, HELYÉT, illetve az egyéb információkat. 
Például Dress Code (Milyen ruhában kell jönni. Erről is később.)
A meghívón feltétlenül tüntesd fel elérhetőséged, és azt a dátumot, ameddig várod a visszajelzést, hogy el tud-e jönni a meghívott!

Költségkeret:

Ha megvan a résztvevők végleges létszáma, akkor minél hamarabb ki kell találni, mennyi pénzt szeretnétek elkölteni, és ki mennyi pénzt adjon be. Érdemes előre beszedned a pénzt, nem utólag vacakolni ezzel, mert nem okos ötlet, ha Neked kell mászkálnod a pénzed után.
Ha összejött a költségkeret lehet osztani, szorozni, kalkulálni.

Dátum, idöpont:

Felejtsd el, hogy az esküvő előtti éjszakára szervezel Leánybúcsút!

Legalább egy héttel korábban, de az sem baj, ha akár egy hónappal előbbre teszed! Nincs rosszabb, mint egy kialvatlan, karikás szemű, másnapos (vagy még aznapos) Menyasszony! 

Szóval jóval a Nagy Nap előtt legyen a buli.
Sokat könnyítesz a saját dolgodon kedves Szervező, ha TE jelölöd ki az időpontot, és nem kérdezed, hanem kész tényként közlöd a vendégekkel!
A legjobb barátnő utolsó szingli éjszakájára igenis tegyék szabaddá magukat a Csajok!
Ha kérdezgeted szerintük mikor legyen, sosem fogtok tudni megeggyezni!

Helyszín:

Érdemes jó előre kitalálni, és ha szükséges, le kell foglalni. Lehet a helyszín az egyik résztvevő lakása, kertje, nyaralója, vagy egy étterem, kávézó, szórakozó hely.
Ha nem csak éjszakára terveztek, hanem egész hétvégés kirándulást, akkor strandolás, túrázás, biciklitúra, vagy bármi, amit egyébként is szerettek együtt csinálni.
Ha szórakozó helyre mentek, akkor célszerübb NEM a kedvenc helyeteket választani, ahol mindenkit ismertek, és minden pincér név szerint ismer benneteket, mert ott talán nem lesz olyan oldott, felszabadult a hangulat. Válasszatok egy teljesen független, de barátságos helyet, ahol minden részvevő jól érezheti magát.

Ha nem otthon zavarjátok le a bulit, akkor ki kell találni, hogy jut el a csapat a helyszínre és hogyan juttok haza onnan! Senkit NEM hagyunk ott egyedül, legfőbbképp az ittas Menyasszonyt nem! 
Autó nagy valószinűséggel kizárva, mert az nagyon gáz, amikor emiatt nem koccinthat mindenki. Nagyobb városban Taxi a legkézenfekvőbb. Informálódj előre.
A limuzin bérlés nagy divat az utóbbi években, de ez első sorban a helyi adottságoktól függ, és készülj fel arra, hogy nagyon megnöveli a költségeket.

Dress Code (Öltözék):

Mostanában nagy divat, hogy a Leánybúcsún egyforma ruhát vagy kiegészítőt viselnek a vendégek. Lehet ez egyforma PÓLÓ, amit direkt erre a célra csináltattok, vagy például viseljen mindenki egyforma fejdíszt, vállszalagot, nyuszifület, cowboykalapot, kitűzőt, gumicsizmát, fátylat... Olyan bulit is szerveztem már, ahol minden vendég teljesen fehér ruhában volt, csak a Menyasszony volt teljesen piros ruhában, fején piros ördögszarvakkal, fekete fátyollal. Láthatod, nagyon sokféle megoldás létezik, legjobb, ha a baráti társaság közösen dönti el, mi legyen a témája a bulinak. 

Bevásárló lista:

Kellékek, dekoráció, ajándékok, étel-ital, torta…

A Szervező feladata, hogy felmérje az igényeket, és felkutassa a lehetséges beszerzési helyeket.

Fordulhattok hozzánk is, mert Kelet-Magyarországon egyedülálló választékunk van mindenből, ami egy JÓ BULI alapvető eszköze, kelléke. Évek óta szervezünk LEÁNY és LEGÉNYBÚCSÚKAT, szóval nekem elhiheted, van benne tapasztalatunk bőven.
Ha van lehetőségetek ellátogatni Debrecen belvárosi üzletünkbe, akkor várunk szeretettel! Ha nagyon messze vagytok, akkor házhoz is szállítjuk termékeinket. Kukkants be webáruházunkba: 
http://kamaerotikabarlang.hu/

 

Nagyon sok olyan kiegészítőnk is van, amit újra fel tudtok használni, szóval ha sok szingli csaj van a csapatban, akkor érdemes előre végig gondolni... Gyertek, írjatok, segítünk!
A tortáról, sütiről is írok még később!

Programok, feladatok, ötletek:

Na ez a legnagyobb falat. Ehhez kezdenem is kell egy új blog bejegyzést. Nem is egyet. Olyan sokféle ez a téma, hogy hetekig tartana leírni, szóval most csak egy áttekintéssel indítok, és majd lassacskán részletezem.


A legfontosabb az, hogy eláruljam Neked:
a Leánybúcsú nem attól jó, hogy mindenki halára issza magát, és meztelen pasik kelletik magukat és próbálják még egy utolsó félrelépésre csábítani a szerencsétlen házasulandó szerelmeseket. 
Ha ilyen bulit akarsz, ahhoz nem kell nagy szervezés.
Üljetek be egy szakadt kocsmába, rendeljetek jó sok piát, és biztosan találtok egy félrészeg pasit, aki 1-2 felesért az asztal tetején levetkőzik, és tekergeti magát.. Ez is emlékezetes Leánybúcsú lenne
J

 

Hamarosan további infóval jelentkezek, amiből megtudhatod, milyen egy igazán jó, és emlékezetes BULI! :)

 

Addig is látogass el hozzánk személyesen, és válogass kedvedre több ezer féle PARTY KELLÉKÜNKBŐL!

Martini and Heels Glitter Ribbon Garlands - Decorations

Káma Erotika Barlang

Exkluzív fehérnemű, Szexjáték, Bolondok boltja, 
Party kellék, Legénybúcsú+Leánybúcsú szervezés

 

 

Örömmel vesszük, ha küldtök Ti is ötleteket, fotókat!

Látogassatok el máskor is blogunkra :) 

Ha tetszett amit itt találtatok, nyomjatok egy lájkot a Facebook-on, és szóljatok hozzá, osszátok meg, hogy más csajok is ránk találjanak! 

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/kama.fehernemu#

Ha leánybúcsús kellékeket szeretnétek vásárolni, kukkantsatok be webshopjainkba is!

 

Leánybúcsú webáruház: http://www.maciamalnasban.hu/

 

Leánybúcsú és erotika webáruház: http://kamaerotikabarlang.hu

Ha Debreceniek vagytok, vagy erre jártok, gyertek el személyesen hozzánk!

Káma Leánybúcsú és Party kellékbolt

Debrecen, Csapó u. 51. székelykapus ház, pince 

e-mail: kama.erotika.barlang@gmail.com
Nyitva: hétfőtől-szombatig 10-20 óráig
Nagyon jó bulizást kívánok Nektek!

Üdv, Káma Balogh Szilvia