Kapjátok be Csajok! Avagy fütyis szívószál és egyéb lánybúcsús ivócuccok :)

A leánybúcsún rendszerint a menyasszony és a csajok is elfogyasztanak kisebb-nagyobb mennyiségű alkoholos italt. Na valószínűleg nem annyit, mint a pasik a legénybúcsún, de remélem senkinek nem is célja versenyezni ez ügyben az erősebb nemmel.

Érdemes előre megtudakolni mit szeret inni az Ara, és mi a lánycsapat kedvenc itala, de mindenképpen ajánlom, hogy inkább lightosabb koktélokkal, csajosabb italokkal készüljetek, mint sok-sok töménnyel. A buli elején mindenképpen érdemes pár bátorító itallal felpörgetni az eseményeket, de vigyázatok arra, hogy ne legyen rémálom a leánybúcsú és a másnap sem. Sokszor láttam már olyat, hogy hamar le akarják itatni a barátnők a menyasszonyt, hogy bevállalósabb legyen a feladatok teljesítése közben, de azért tartsuk tiszteletben a kéréseit. Ha nem akartok a detoxikálóban kikötni, akkor ne az mennyiség legyen a legfontosabb szempont, hanem csináljatok ebből is viccet.

Na és hogy miért is az a címe a posztnak, hogy kapjátok be?
Azért Csajok, mert egy jó leánybúcsú elmaradhatatlan kelléke a fütyi alakú szívószál! 
Millió féle változat kapható belőle, szóval mindenki megtalálhatja a számára és barátnői számára legviccesebb fajtát.

Vannak testszínű, néger, sötétben világító, rózsaszín, pink, lila, rikító sárga, zöld, kék szinűek, kicsi vagy óriás méretűek, egyenes vagy tekervényes formájúak. Nagyon barátságos áruak (kb 100 ft/db-tól), és vannak köztük egyszerhasználatos és újrahasznosítható változatok is.
BÁRMELYIKET NYUGODTAN BEKAPHATJÁTOK :)))

fütyi szivószál káma leánybúcsú kellékbolt debrecen.jpg

A szívószál, vagy más néven szopószál mellett a menyasszonyt meglephetitek egyéb vicces ivásra buzditó termékekkel is. Legnagyobb kedvencünk, a HATLÖVETŰ KÉMCSŐ ÖV, melyet tépőzárral a menyasszony derekára lehet erősíteni, a pink kémcsöveket pedig fel kell tölteni valamilyen itallal. A kémcsövek müanyagból készültek, így biztosan nem okoznak sérülést. Higyétek el óriási siker lesz akár otthon tartjátok a bulit, akár szórakozó helyen! És tökéletesen felhasználható egy következő bulin is, nem kell hozzá mindenképpen lánybúcsú!

lánybúcsú kémcső öv.jpg

Következő nagy kedvenc a nyakba akasztható pohár.  Ára: 800-2200 Ft között mozog, nagyon sok féle van belőle nálunk készleten. A kémcső övhöz hasonlóan a nyakba akasztható pohár nagy előnye is, hogy mindig kéznél van, szóval nem kell sokáig várni a bünti piára, ha a menyasszony nem tudja a helyes választ a kvizkérdésekre, vagy ha megtagadja egy feladat végrehajtását…

Ha szóba sem jöhet az alkoholfogyasztás, mert Ünnepeltünk már szíve alatt hordozza szerelmük gyümölcsét, akkor is meglephetitek valamivel, amiből jól fog esni egy pár korty üdítő, vagy tej. Nem csak várandósaknak ajánljuk, de számukra a legnagyobb poén :)

fütyis cumisüveg nagykislányoknak.jpgvilágitó fütyis pohár.jpgfütyis feles pohár.jpgfütyis pohár.jpg 

Meg kell még említenem a vetkőző bögréket és poharakat. Ezeknek az az érdekessége, hogy a ráfestett pasi hideg/meleg ital hatására "levetkőzik". Ha nem akartok hús-vér chippendale táncost, akkor remek megoldás, ha a poháron lévő pasi dobja le a textilt :)
Próbáltam átfogó képet mutatni arról miből/mivel lehet inni egy leánybúcsún, de érdemes bejönni hozzánk személyesen a boltba, mert akkora választékunk van LEÁNYBÚCSÚ KELLÉKEKBŐL, hogy le fog esni az állatok!
Várok minden kedves érdeklődőt szeretettel, és természetesen a feladatok összeállításában is nagyon szívesen segítek!
Üdv, Káma Szilvia :)
 vetközö pohárkészlet lánybúcsúra.jpgsztrip bögre lánybúcsúra.jpgvetközö pohár lánybúcsúra 3.jpgvetközö pohár lánybúcsúra 1.jpgvetközö pohár lánybúcsúra 4.jpg