Leánybúcsú FACEBOOK csoport

Sziasztok!

Itt egy praktikus ötlet ahhoz, hogy naprakészen informálhassátok egymást az előkészületekről, és könnyedén megoszthassátok egymással az infókat, hozzatok létre a facebook-on egy saját csoportot direkt erre a célra. Fontos, hogy a Menyasszonyt és a Vőlegényt semmiképpen ne engedjétek a csoport közelébe, mert ugye meglepetést szeretnétek szerezni a bulival, ezért a legtöbb csoportban zajló dologról szígoruan tilos lesz tudniuk!

Facebookos csoportot létrehozni igazán nem nagy mutatvány.
Íme néhány pont, ami alapján még a legügyetlenebbek is könnyedén elboldogulnak vele...

1. Jelentkezz be saját facebook oldaladra.

2. Kattints a kezdőlapod bal oldali sávjában található "csoport létrehozása" fülre.

3. Nevezd el a csoportot.

4. Add hozzá a tagokat. (Jó tanács: adj hozzá engem is a csoportodhoz, ha szeretnéd, hogy segítsek a Leánybúcsú szervezésében! Keress a facebookon: http://www.facebook.com/kama.szilvia.balogh )

5. Állítsd be a csoport adatvédelmét! Semmiképp ne válaszd a "nyilvános" opciót, mert akkor a Menyasszony is értesülni fog a titkos hírekről. Válaszd a "zárt csoport" opciót. Így csak a csoport tagok írhatnak és olvashatnak bejegyzéseket.

6. Ha kész a csoport, akkor használjátok minden nap, és osszátok meg egymással az összes fontos infót. Töltsetek fel képeket, videókat, fájlokat, táblázatokat, bevásárló listát, feladatokat, bármit :) Hozzatok létre kérdéseke, melyre állíthattok be válaszlehetőségeket... 

Ha már facebookozol, keress meg minket is és lájkold az oldalunkat, illetve oszd meg barátnőiddel :)

https://www.facebook.com/pages/K%C3%A1ma-Erotika-Barlang-
feh%C3%A9rnem%C5%B1-vicces-aj%C3%A1nd%C3%A9k-feln%C5%91tt-j%C3%A1t%C3%A9kok/340148792696252

faceb.jpg