Rengeteg új leánybúcsús termékünk érkezett

Sziasztok! 

Olyan sok ÚJ leánybúcsús és legénybúcsús termékünk érkezett, hogy még csak az elején vagyunk a kartondobozok bontogatásának, és az árazásnak... De teljesen be vagyok sózva, hogy mutathassak Nektek egy kis ízelítőt, ezért pár fotót csatolok máris, és majd hamarosan jönnek hozzájuk leírások, infók ide és a webshopba is. 

Legénybúcsúra, leánybúcsúra és esküvőre is remek ajándék ez a 2 darabból álló nyakbaakasztós pohárszett...
Akkor is jó választás lehet, ha az esküvőn összegyült vendégsereg nyakába akasztotok egy-egy poharat attól függöen, hogy a Menyasszony vagy a Vőlegény rokonságába tartozik-e az illető :) Igyatok egyet az Ifjú pár egészségére ebből az ötletes pohárszettből!

LEÁNYBÚCSÚS Emlékkönyv - forgatókönyv: 
Vásároljatok jóval a buli előtt egy csajos emlékkönyvet, amit tele ragasztgattok a barátnők közös fotóival, teleírtok kedves és vicces történetekkel, aranyköpésekkel, szállóigévé vált beszólásokkal… 

Ebbe az emlékkönyvbe leírhatjátok az egész Leánybúcsú tervezett forgatókönyvét, a kvíz kérdésekkel, a lehetséges válaszokkal, és a további feladatokkal is. Gyűjthettek bele a buli alatt jókívánságokat az utcán, szórakozó helyen lévő idegenektől. Ha a bulin készülnek fotók, akkor később azokat is beragasztjátok, és akár összefoglalót is írhattok. 
Higgyétek el, nagyon nagy élmény évek múlva összegyülni, és belelapozgatni… :)

Tetszik az emlékkönyv mintája? Írd be webshopunk keresőjébe a GLAMOUR szót, és nézd meg a kollekció többi darabját is :) Jegyzetfüzet, tolltartó, fotóalbum, díszdobozok, ajándék dísztasak... mind mind ugyanezzel a csajos mintával!