"Csipendél só" leánybúcsúra :)

Nagyon sok csajcsapat kérdezi tőlünk, hogy tudunk-e táncosfiút szervezni a csajbulira. 
Ha nagyon akarjátok, akkor tudunk. Semmi akadálya a dolognak. (Sajnos ez idő közben változott, most már ha nagyon akarjátok, akkor sem tudunk! Egyrészt jogi problémák merülhetnek fel, másrészt más okok is vannak, de azokról inkább nem írok itt, mert nem szeretnék belemenni nagyon a témába.)

Chippendales1.jpg

De! Érdemes előtte azért kicsit körüljárni a dolgot. Nem lebeszélni akarok senkit, és nem akarom elvenni a sztripper srácok kenyerét, de jó ha tudjátok, hogy egy kisebb költségvetésű buliba teljesen felesleges ilyesmin gondolkozni. 

Egy valamire való táncos pasi, aki tényleg ért ahhoz amit csinál, és folyamatosan karban tartja a testét, olyan sok pénzt kér egy 10-15 perces műsorért, amit Ti nem biztos hogy ki akartok fizetni. Nem írok konkrét árakat, mert bárki utána nézhet a neten, vagy érdeklődhettek nálunk személyesen is. 

Csak azt mondom, hogy ha nem lesztek sokan, és nem akartok fejenként több ezer forinttal többet beadni a büdzsébe, akkor inkább válasszatok valami más programot. Olyat, ami emlékezetes, vicces és szórakoztató.

Ajánlok pár helyettesítő dolgot. Mi már évek óta "teszteljük" a következőket. Hozzáteszem, nem kis sikerrel...

1. Belső ember

Nézzetek körül az ismerősök között. Ha van olyan srác, aki a buli kedvéért "tekergetné" magát kicsit Nektek akár azért, mert tényleg jól néz ki, akár azért mert annyira nem, de legalább szórakozik egyet egy csomó csajjal, akkor ne habozzatok! Hívjátok meg a Lánybúcsúra, és vagy csak az előadás időtartamára, akár az egész bulira találjatok ki Neki valami koreográfiát, és feladatokat. Lehet például, hogy szexi pincér jelmezben Ő szolgálja fel egész este az italokat, és lesi a Menyasszony minden kívánságát...

chippendale.jpg

2. Kocsmai asztaltáncos

Amikor már elég jókedvű a társaság, ejtsetek útba egy olyan lepukkant kocsmát, vagy egyéb italozós vendéglátóipari egységet, amilyet egyébként tuti nem keresnétek fel. Főleg nem egyedül.

Menjetek be, rendeljetek az egész csajcsapatnak egy egy piát. Közben mérjétek fel a terepet. A Leánybúcsúk legtöbbször péntek/szombat esténként vannak, ilyenkor a kiskocsmák is tele vannak szomjas emberekkel.

Nézzétek ki magatoknak a "helyi vagány csávót" (vagy a helyi hülyét), tudjátok meg mit iszik, és rendeljetek neki kedvenc italából. 
"Töltsétek bele" a szükséges mennyiségű szeszt, közben mondjátok el, hogy milyen jó lett volna a buli, de sajnos a "Csipendél" nem jött össze, és így milyen bánatos a Menyasszony... Pár kedves, biztató szó, és úgy fog táncolni Nektek az asztal tetején, és úgy fogja riszálni magát, és dobálni magáról a cuccokat, hogy olyat még nem láttatok.
Ha tovább akarjátok fokozni a hangulatot, vigyetek magatokkal egy "chippendale" szettet, és próbáljátok rávenni az Ürgét, hogy ebben próbálja levenni a Menyasszonyt a lábáról :)
Jópárszor összehoztuk már, és mindig a könnyünk folyt a röhögéstől! 

Itt egy kép erről a szettről, ami természetesen megvásárolható üzletünkben és webshopunkban is megtalálod :)

nyakkendo-kezelo-szett_1.jpg

3. Utcai "harcos"

Ez a módszer nagyjából az 1-es és 2-es keveréke. Fogjatok az utcán, vagy szórakozóhelyen egy-két olyan idegen "nem szomjas" fiatalembert, aki szivesen mutogatná magát csajoknak. Lehet pl a Menyasszony feladata is, hogy "vadásszon" le ilyen bevállalós pasikat. Mindenképpen adjatok rájuk chippendale szettet! Ha összejön a dolog, nem csak a Menyasszonynak kell óriási ajándékot adnotok, hanem a pasikat is meg kell jutalmaznotok valamivel :)

4. Felfújható szerető (Béla)

Ha valami miatt nincs lehetőség arra, hogy egy hús-vér pasit szervezzetek be (pl kis városban laktok, ahol nincs erre mód, vagy a Menyasszony és a Vőlegény kikötötték, hogy tilos az ilyesmi), akkor sincs veszve minden! Vásároljatok egy felfújható gumi pasit. Nagyon sokféle kapható belőlük üzletünkben. Olyan sokféle feladatot tudunk velők, hogy ide most nem is írok le mindent, most inkább csak címszavakban egy kis ízelítő, és a többit majd egy külön posztban később... Üzletünkben van egy felfújt példány, akit mi Bélának hívunk, ezért innentől így utalok Rá :)

  • Felfújt állapotban is megkaphatja a Menyasszony Bélát, de még viccesebb, ha Ő lehel bele életet.
  • Végig szólítsa a leendő Férj keresztnevén. (A miénkre is így ragadt a Béla név egy korábbi bulin)
  • Mutassa be Bélán, tud-e nyakkendőt kötni. 
  • Játssza el a lánykérést Béla segítségével, illetve közreműködésével. A Béla hangját mélyebb hangon kell előadnia.
  • Táncoljon Bélával
  • Valjon szerelmet szíve választottjának (akár előre megadott szavak közbeiktatásával is)
  • Mutassanak be 3 szexpózt
  • Béla szájába vagy mellkasára nyomjatok tejszínhabot, és nyalogassa le
  • Ha mentek szórakozó helyre, akkor Bélát mindenhová magával kell vinnie, és végig hangosan beszélnie kell hozzá...

Bármelyik módszert is választjátok a fenti 4 közül, készüljetek fel, hogy a térdeteket fogjátok csapkodni a röhögéstől!

Fényképek mindenképpen készüljenek! Ha vannak köztük válallhatóak, örülnék néhánynak :)
Küldjétek bátran! Nagyon jó bulizást kívánok!

Örömmel vesszük, ha küldtök Ti is ötleteket!

Látogassatok el máskor is blogunkra :) 
Ha tetszett amit itt találtatok, nyomjatok egy lájkot a Facebook-on, és szóljatok hozzá, osszátok meg, hogy más csajok is ránk találjanak! 

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/kama.fehernemu#

Ha leánybúcsús kellékeket szeretnétek vásárolni, kukkantsatok be webshopjainkba is!

Leánybúcsú webáruház: http://www.maciamalnasban.hu/

Leánybúcsú és erotika webáruház: http://kamaerotikabarlang.hu

Ha Debreceniek vagytok, vagy erre jártok, gyertek el személyesen hozzánk!

Káma Leánybúcsú és Party kellékbolt


Debrecen, Csapó u. 51. székelykapus ház, pince 
e-mail: kama.erotika.barlang@gmail.com
Nyitva: hétfőtől-szombatig 10-20 óráig
Nagyon jó bulizást kívánok Nektek!

Üdv, Káma Balogh Szilvia