Itt az új örület: csokor helyett macskát dob a menyasszony

Találtam egy nagyon vicces cikket, és ezt megosztom Veletek :)

Arról van szó, hogy az uncsi, sablonos esküvői képek közé csempésznek néhány nagyon vicces fotót is. Az alap az a csokor dobós-elkapós esküvői kép, amilyet biztosan mindenki látott már. A menyasszony háttal állva a barátnőknek, koszorúslányoknak, szingli csajoknak eldobja a dobócsokrot, a lányok meg ahányan vannak, nyúlnak érte. Mert a babona szerint aki elkapja, az megy legközelebb férjhez. Ezt gondolta tovább valaki, méghozzá úgy, hogy a csokrokat macskákra cserélte. És az eredmény tényleg elég vicces lett.

cica1.jpg

Mielőtt bárki is pánikba esne, és hívná az állatvédőket: No para! Nincs állatkínzás, az egész csak photoshop! Semmiképpen nem buzdítanék senkit arra, hogy állatokat bántson! Egyrészt mert nagy állatbarát vagyok, másrészt mert a csajok sem nagyon örülnének, ha feléjük repülne egy éles karmú jószág... Az eredeti képek tényleg csokorral készülnek, és csak később "rajzolják át" macskákra! Szerintem vicces :)

És ezen felbuzdulva, el lehet gondolkozni, hogy a leánybúcsún is ki lehetne cserélni pár egyértelműnek gondolt, ezer éve bevált dolgot viccesebb változatokra. Pl a petrezselyem árus csaj kezébe "tehetünk" teljesen más dolgokat... Gondoljátok végig, és legyetek kreativak :)

És itt vannak a fotók :)

cica3.jpgcica2.jpgcica4.jpg
cica5.jpgcica7.jpgcica8.jpgcica6.jpgcica dobás.jpg