Leánybúcsú feladat wc papiron

Akár ajándékba, akár legény és leánybúcsú feladathoz remek választás ez a vicces GAME OVER feliratú menyasszony+vőlegény mintájú toalett papír.

Ezt a vicces papírt akár azonnal megrendelheted webshopunkban, katt IDE!

game over wc papír.jpg
Vicces feladat A: 
Állítsátok a Menyasszonyt/Vőlegényt a szórakozóhely wc-je elé, és adjátok Neki azt a feladatot, hogy minden arra járónak próbáljon meg eladni egy-egy darabot a vicces papír tekercsből. 
Az összegyűjtött keresetből vennie kell valami italt a pultnál, vagy ha úgy alakul az este, és találtok még nyitva valamilyen üzletet, akkor a Párjának is vehet valami ajándékot. (volt már olyan csapat, aki a főtéri "koldulás" után bejött hozzánk (merthogy SZOMBATON IS ESTE NYOLCIG VAGYUNK NYITVA) és itt vett a Vőlegény vagy a Menyasszony valami vicceset vagy szexiset szíve választottjának...

Vicces feladat B:
A buli előtt tekerjétek le teljesen az egész tekercset, és minden lapra írjatok egy feladatot, vagy egy kvíz kérdést, vagy egy jókívánságot.
Ezután tekerjétek vissza a papírt, és a bulin adjátok oda az ünnepeltnek, és lassan letekerve juthat hozzá a lapokon lévő "üzenetekhez".

Vicces feladat C:
Olyat is csináltunk már wc papirral (nem ilyennel, hanem káma-szutrással... de ez is jó), hogy minden lapra írtunk egy olyan szót, ami valami miatt fontos az Ifjú Párnak, de egymáshoz nem sok köze van az egymás után következő szavaknak. Az a feladat, hogy ahogy tekergeti le a "szalagot", egyesével látja meg a felírt szavakat, amiket minél viccesebben bele kell szőnie egy történetbe. Egyszerre így mindig csak egy szót lát nem tervezhet előre. Nagyon vicces játék, próbáljátok ki!

 

603912135664.jpg

dollar wc papír.jpg


maci banner logo2 2014.jpg