Western játék leánybúcsún & legénybúcsún lasszóval

wild-west1.jpg
Vesd ki lasszódat kiszemeltedre! 
Találtam egy játékot, amely Lánybúcsúkra és legénybúcsúkra is vicces és szórakoztató lehet! 

lasszó pink lánybúcsú western cowboy cowgirl.jpg

Cowgirl Leánybúcsús játék lasszóval: 

Minden csaj öltözzön be alkalomhoz illően! Ötletekért nézzetek meg egy jó western filmet :)
Kezdjétek a bulit valahol a belvárosban, forgalmas helyen! Az Arát öltöztessétek be csini tehenész lánynak (Cowgirl set). Adjatok rá cowboy kalapot, hatlövetű kémcső övet, veszkó csizmát, kockás inget, farmer szoknyát, és adjátok oda neki a pink lasszót! (Az aláhúzott szavakra klikkelve azonnal meg is nézheted és megvásárolhatod webáruházunkban a terméket)

Az lesz a feladata, hogy az utcán járó-kelő pasik közül kapjon el a lasszójával egyet, és vegye rá, hogy egy darabig elkísérje a csajcsapatot! Természetesen kötelező "SZELFIT" készítenie a Menyasszonynak az "elejtett" vaddal, és fel kell töltenie a facebookra... Mert ezt mostanság valahogy nem lehet kihagyni :)

Ha nincs megfelelő vad, akire vadászhatna a Menyasszony, mert mondjuk mindentől távol egy csendes kis házikóban buliztok, akkor is remek játékokat játszhattok a lasszóval. Például a helyszínen lévő tereptárgyakat kell "levadásznia" a csajszinak :)

cowboy kalap mini csilli villi fátyol western.jpg

hatlövetű kémcső öv pink western cowgirl leánybúcsú lánybúcsú.jpg

Cowboy Legénybúcsú feladat a lasszóval: öltöztessétek be a Vőlegényt COWBOYNAK! Adjatok rá cowboy kalapot, western csizmát, kockás inget, farmer nadrágot, és adjátok oda neki a pink lasszót! Azért pinket, mert szexi csajokat kell majd levadásznia vele az utcán. Akit sikerült becserkésznie, azt meg kell próbálnia rávenni arra, hogy tartson veletek egy darabig, például a következő italozós helyre, és majd ott jó Cowboyhoz méltóan meg kell itatnia :) 

ben_camberos03.jpg

 

Káma Leánybúcsú és Partibolt

Debrecen, Csapó u. 51. székelykapus ház, pince 

Nyitva:  hétfőtől szombatig 10-20 óráigKÁMA leánybúcsú bolt Debrcen Csapó u 51.jpg

maci banner logo2 2014.jpg