Legénybúcsú feladatok JÓÓÓBULIHOZ

Évekkel ezelőtt a legénybúcsú első sorban az IHB (iszunk + hányunk + belefekszünk) műfaja volt. Maximum megspékelve egy kis erotikus tánccal, cicikkel, félhomállyal... de a lényeg első sorban a töménytelen pia volt. És ezzel együtt ugye az elmaradhatatlan másnaposság, rosszabb esetben emlékezetvesztés. Természetes volt, hogy hirtelen, szinte pár óra alatt verődött össze a társaság, és mindenféle szervezés nélkül, spontán csaptak bele a srácok a lecsóba...

Manapság egyre több Legénybúcsú Csapat egyre korábban kezd tervezni, és szeretne jó, emlékezetes, kellemes élményekkel teli "utolsó szingli éjszakát" összehozni a Vőlegénynek. Csak ugye tanácstalanság van, mert a filmekben is és a haverok bulijain is csak az IHB verziót látták, és így nehéz tényleg jó ötletekhez jutni.

Mindaddig, amig ránk nem találtok! :)

Mi évek óta foglalkozunk a csajbulik mellett pasi bulik szervezésével is, és nagyoooon sok tapasztalatunk van!

Azt sem tudom hol kezdjem... A legjobb az lenne, ha be tudnátok jönni hozzánk személyesen, és pár információt megosztanátok velünk a Vőlegényről és a Menyasszonyról, és persze a buli helyszínéről, hogy személyre szabottan, és tényleg emlékezetesen összeállítsuk Nektek a JÓBULIT!

De itt egy pár ötlet csak felsorolásszerűen, aztán ha jobban érdekel Benneteket, és ha időm is lesz rá, akkor bővebben is kifejtem... 

Házibulin:

Guminő vagy gumiállat felfújása:  neki kell felfújnia, LEHELJ BELE ÉLETET felszólítással
Guminőnek udvarolás, tánc, Leánykérés eljátszása (úgy, hogy amikor a Vőlegény mondókáját mondja, akkor elmélyíti a hangját, amikor a guminőt szinkronizálja, akkor pedig vékony, csajos hangon beszél...)
Tejszínhab vagy más kaja lenyalogatása a guminő cicijéről bekötött szemmel.
3 kedvenc szexpóz bemutatása a guminőcivel, persze csak imitálva, nem kell tényleg megcsinálnia ;)
Guminő elrablása (mint az esküvőn a menyasszony rablás) és feladatokkal való kiváltása, visszaszerzése

Feleség ismereti teszt, kvízkérdések (Korábban írtam már férjismereti tesztet... azokból válogassatok, és egyszerüen a Vőlegény szót cseréljétek ki Menyasszonyra, és fordítva!)

Szórakozó helyen (forgalmas téren):

Erre van komplett 50 feladatból álló összeállításunk, amit korábbi posztjaink között megtalálsz, de további ötleteket is összeszedtem Nektek:

Szerezzetek be a Vőlegénynek egy PÉNZ mintájú alsónadrágot. boxer_euro.jpg
Fel kell vennie a nadrágja alá, és úgy kell valamit vennie, vagy italra meghívatnia magát, hogy felvillantja az alsógatyón lévő pénzt.
Telefonszám gyűjtés noteszbe, pólóra, alkarra
Csóklenyomat (rúzsfolt) gyűjtése pólóra, nyakra, arcra (legjobb, ha visztek hozzá fütyi formájú rúzst, és plusz feladat, hogy a Vőlegény rúzsozza ki a hölgyek ajkait a fütyi rúzzsal... Itt azonnal be is teheted a kosaradba a kellékeket! )

giga_nyakkendo_legenybucsura.jpg

ruzs.jpg


Óvszer árulás
Útbaigazítás kérése idegen csajoktól szabásminta alapján
Csajok ruhájának cimkéjének megszerzése
Lasszóval csajok befogása
Pantomim előadás

Gumicukor árulás (persze fütyi formájú)

gumicukor.jpg

A feladatok összeállításán és az összes ajándék, partikelléken kívűl lehetőségetek nálunk beszerezni az EGYEDI kitűzőket és legénybúcsú pólókat is! 

nevetkozz.jpg

jelveny65.jpg

Gyertek!

Káma Leány és legénybúcsú bolt, Debrecen, Csapó u. 51. Székelykapus ház, pince.
Nyitva: hétfőtől szombatig 10-20 óráig.

kama_leanybucsu_cuki_menyasszony_molino.jpg