Extrém ajándék csomagolás ötletek leánybúcsúra

Ajándék csomagolás ötletek

A leánybúcsús ajándékokról már írtam előző posztomban.

Lássuk, mibe csomagoljuk őket, hogy ne legyen unalmas az ajándék átadása. Természetesen erre is rengeteg ötletem van :)
Maga a csomagoló anyag is lehet vicces vagy egyedi, de sokkal emlékezetesebb a dolog, ha valamilyen feladathoz kötitek az átadást!

Na lássunk néhányat...

Lufiba töltés: Tegyetek lufiba apró ajándékokat (pl harisnyakötő, bugyi, óvszer, síkosító, szexjátékok) fújjátok fel, és egy feladat teljesítése, vagy egy kvízkérdés helyes megválaszolása után adjátok ajándékba a lufit, melynek tartalmát a cipősarok, vagy egy gombostű segítségével szabadíthatja ki a menyasszony. Több ajándék esetén vegyetek különleges formájú (fütyi) vagy különböző mintájú (direkt leánybúcsúra való) színes lufikat. Kössétek őket madzagra, és legyen ez a helyiség dekorációja egyben.

Édességbe csomagolás: süssetek fütyi alakú sütit, vagy készítsetek pudingból, gyümölcs zseléből egy fütyi formát. Akkora méretű legyen, amit a menyasszony egyedül meg tud enni. Ebbe helyezhetitek például a nylon zacsiba csomagolt harisnyakötőt. Legyen az a feladat, hogy hátrakötött kézzel kell megennie a fütyi alakú édességet, és közben nyelvével, szájával fedezheti fel az ajándékot.

Tejszínhabba rejtés: Ha nincs kedvetek, időtök sütit/pudingot készíteni, akkor marad az egyszerű tejszínhab spray. Tegyétek tányérra a becsomagolt harisnyakötőt, és fújjatok rá fütyi alakban habot. A feladat ugyanaz, meg kell enni a habot, és megkeresni benne az ajándékot!

Csokorba kötés: köthettek egy csokrot mindenféle apró ajándékból. A harisnyakötő mellé szokás még színes óvszereket, terhességi tesztet, fejfájás csillapítót, síkosítót, pénisz gyűrűt, vibrátort, gyertyát, sodrófát, mosogatószivacsot, wc kefét, instant levesport, húsleves kockát, krumpli hámozót, konzervnyitót… vagy bármilyen hálószobában/konyhában használatos apróságot a csokorba kötni. Legegyszerűbb kötési technika, ha az ajándékot egy darab átlátszó celofánba teszed, alul egy dróttal összetekered, és beleszúrod a csokorba, mint egy szál virágot.

Túlélő készlet (S.O.S. csomag, elsősegély csomag, végszükség esetén csomag): Készítsetek egy vöröskeresztes dobozt, pakoljátok tele mindenféle vicces dologgal. Óvszer, síkosító, iránytű, gyufa, zseblámpa, leveskocka, 3az1ben kávé, toll+papír, mérőszalag, tű+cérna, ragtapasz és valamilyen szexuális pózokat tartalmazó zsebkönyv vagy szexdobókocka mindenképpen kerüljön bele. Aztán ha fér még, akkor sok mókás kiegészítő, amivel személyesebbé tehetitek a szettet. A tetejére ráírhatjátok, hogy „Végszükség esetén betörni”.

Mini komód vagy ovis zsák: Vásároljatok, vagy készítsetek egy sokfiókos dobozt. Lehet papírból vagy fából. Mint egy mini komód, vagy mint egy adventi naptár. Ha inkább textilből akarjátok csinálni, akkor az ovis zsák mintájára készítsetek egy sok zsebes tároló zsákot. Legyenek a zsebek cipzárral, patenttal vagy tépőzárral zárhatóak. Minden fiókba vagy zsebbe tegyetek valami vicces apróságot (lásd csokorba kötésnél).

Menyecske kosár, asszony kosár: Egy fonott kosarat pakoljatok meg apróságokkal. Minél több féle dolog kerül bele, annál viccesebb. A fentieken túl, tehettek bele szexi konyhai kötényt, otthonkát, nylon fejkendőt, nylon térdzoknit, tésztaszűrőt, cipőkefét, sodrófát, kis méretű seprűt, házi praktikák című könyvet, vagy egy Káma Szutrát.

Ajándék horgászás: Ha olyan szerencsések vagytok, hogy a leánybúcsú helyszínén medence, kerti tó, vagy valamilyen nagyobb vízfelület áll rendelkezésetekre, akkor játszhattok egy nagyon vicces pecázós játékot. Tegyetek minden ajándékot vízálló csomagolásba, kössetek rá madzagot, és erősítsétek őket üres ásványvizes flakonokhoz. A flakonok nyakára drótból vagy erős madzagból hurkot kell készíteni, amibe bele lehet akasztani a horgot. Még viccesebb, ha a flakonokat előzőleg halacska mintájúra festitek. Már csak egy pecabot kell, amivel a menyasszony hozzáláthat az ajándékok kihorgászásához. Kvíz kérdés játékhoz is alkalmazható ez a megoldás!

Szerencse füzér: Nálunk még nem sokan ismerik, de külföldön régi szokás, hogy mind a leánybúcsúra, mind pedig az esküvőre minden vendég hoz magával ajándékba egy kaparós sorsjegyet. Ezt a szokást én picit tovább fejlesztettem. Úgy szoktam, hogy damilra, vagy selyem szalagra fűzöm az összes sorsjegyet, és a többi dekoráció közé ezt is kifeszítem, mint egy girlandot. Minél többen vagytok, annál érdekesebb a dolog, mert annál több sorsjegy gyűlik össze. És ezzel persze a nyerési esélyek is megsokszorozódnak. Ne beszéljétek meg előre, ki milyen fajtát vegyen. Legyen jó színes az a szerencse füzér!

 

Remélem sikerült Számodra is használható ötleteket összeszednem. Ha bármi kérdésed van, vagy szeretnél LEÁNYBÚCSÚ TERMÉKEKET VÁSÁROLNI, akkor keress bátran.
A Káma Leánybúcsú kellékboltban mindent megtalálsz, ami egy jó bulihoz szükséges!
Várlak szeretettel!

Ha tetszenek az ötleteim, nyugodtan megoszthatod őket saját oldaladon, de jól esne, ha odaírnád honnan származnak. Köszi!
Kérlek ajánld blogomat és üzletünket barátnőidnek is! Kukkants be máskor is, mert rengeteg leánybúcsús ötletem van, és ahogy van egy kis idő, folytatom az írást is! Nagyon jó bulizást kívánok!

Üdvözlettel: Káma Szilvia

Káma Erotika Barlang, Leánybúcsú kellékbolt
Debrecen, Csapó u 51.
Tel: 06 30 619 3637
Nyitva: hétfőtől szomatig 10-20 óráig