A legviccesebb torta leánybúcsúra

Helló Csajok!

Végre itt a tavasz, minden hétvégén esküvők lesznek, és ezzel nagy örömünkre kezdődik a leánybúcsú időszak is.
Hosszú volt a tél, és jó sok időm volt új leánybúcsús ötleteket keresgetni külföldi oldalakon, és rengeteg nagyon vicces ötletet gyűjtöttem Nektek!

Ha leánybúcsút szervezel idén, akkor KÖTELEZŐ rendszeresen bekukkantanod ide a blogomba, és ha teheted, akkor a debreceni Káma Leánybúcsú kellékboltba is, mert heti rendszerességgel fogom itt megosztani az új leánybúcsús ötleteket, feladatokat, kvíz kérdés ötleteket, leánybúcsú társasjátékokat, legújabb trendeket, vicces történeteket. Az üzletünkben pedig annyi féle leánybúcsús kelléket, kiegészítőt, játékot, dekor cuccot nézhetsz meg személyesen, és vásárolhatsz meg, amiről ha nem jártál még nálunk személyesen, akkor elképzelésed sem lehet :)

Na de térjünk is a tárgyra gyorsan!

Rengeteg féle Leánybúcsús tortával találkoztunk már, mi magunk is készítettünk nagyon sok félét.
A következő vicces lufi torta ötletet azért szeretném megosztani Veletek, mert akár az utolsó pillanatban, pár Ft-ból is kivitelezhető, de a végeredmény annál viccesebb lesz!

Az ötletet egy külföldi oldalon találtam, kicsit átalakítottam, és most csak mintaképpen, el is készítettem, és lefotóztam Nektek, hogy el tudjátok képzelni.
Az alapanyagokat innen a Kámából kapkodtam össze, (pedig ez egyáltalán nem élelmiszer bolt), ezért ez is igazolja, hogy valóban egyszerű, és szinte a "semmiből" összerakható ötletről van szó.

A 3. kép (a habos) egy miniatűr verzió, mert nem volt kéznél túl sok tejszínhabom, de higgyétek el, normál méretben is tökéletes a dolog :)
Jaa... és mivel a boltban most pont nincs nálam ehető szórócukor, ezért üveg gyöngyből készült a díszítés...
De azt hiszem, a lényeg látszik :)

Szinte leírás, és bonyolult magyarázat sem szükséges, mert nagyon egyszerű, de annál viccesebb a végeredmény.

Hozzávalók:

1 db lapos karton doboz (a képen egy üres fehérneműs dobozt használtam, de jó lehet hozzá bármilyen kb 20-30 cm-es kartondoboz)

1 db tálca vagy papírtányér, amire a doboz ráfér

1 db léggömb 

ragasztószalag (cellux)

1-2 flakon tejszinhab spay, vagy valamilyen tortakrém

1 csomag tortadíszítő szórócukor, vagy bármilyen tortadísz :)

konfetti (elhagyható)

vicces lufi torta1a.jpg

Tölts meg a lufit konfettivel, majd fújd fel akkorára, hogy pont beleférjen a dobozba. Tedd a keményre fújt lufit a dobozba, és középen tekerd körbe a ragasztóval! 
vicces lufi torta2a.jpgRakd az egészet egy tálcára, vagy papírtányérra, és fújd be egyenletesen tejszínhabbal! Majd hintsd meg a szórócukorral! 

vicces lufi torta3a.jpg

Adj egy hegyes/éles tortaszeletelő kést a Menyasszonynak, és mondd neki, hogy vágja fel a tortát! A hatalmas BOOOM és a szétreppenő konfetti biztosan a szívbajt fogja ráhozni, de ennél emlékezetesebb tortát biztosan nem tudnál készíteni, vagy csináltatni Neki :) 

boom.jpg

Extra ötlet: ha 1 db hosszú és 2 db kerek lufit raksz össze, és azt borítod be tejszínhabbal, akkor fütyi formájú vicces lufi tortát is készíthetsz ;)

Kedves Blog Olvasók!
Lájkoljátok légyszi a KÁMA EROTIKA BARLANG 
FACEBOOK-os főoldalát ishttps://www.facebook.com/pages/Káma-Erotika-Barlang-fehérnemű-vicces-ajándék-felnőtt-játékok/340148792696252?ref=stream, mert ott sokkal naprakészebb az infó.  Üdv Mindenkinek, Káma Szilvia

Ha van rá lehetőséged, akkor pattanj be hozzánk személyesen Debrecenben található Leánybúcsú üzletünkbe!

Üzeltünk címe: Káma Leánybúcsú és Partibolt

4029 Debrecen, Csapó u. 51. pince (székelykapus ház)

Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 10-20 óráig

KÁMA leánybúcsú bolt Debrcen Csapó u 51.jpg

 

maci banner logo2 2014.jpg