Leánybúcsú és a BANÁN

Kézenfekvő alapanyag, mégis csak kevés leánybúcsús csapatnak jut eszébe feladatokhoz BANÁNT  használni. Pedig az egyik legerotikusabb gyümölcsünk, bármelyik évszakban beszerezhető, szinte a legkisebb zöldségesnél vagy kisboltban is, és még a költségvetést sem terheli meg túlságosan. Ráadásul vehettek belőle többet is, mert nemcsak erotikus, de finom is :)
banán2.jpg

Milyen vicces feladatokat próbálhattok ki egy Leánybúcsún banánnal?
Hát lássuk csak... Rengeteg ötletem van, és milliónyi dolgot csináltunk is már vele, de most csak pár olyan példát fogok említeni Nektek, melyek közül kiválaszthatjátok a legjobban tetszőt, vagy akár sorban végigjátszhatjátok mindet :)



1. Ízfelismerő feladat
Kössétek be az Ara szemét, és bilincseljétek hátra a kezeit.
Húzzatok 3 banánra különböző ízesített óvszereket.
Mondjátok Neki, hogy ízfelismerő feladat következik, és tegyétek szép sorban a szája elé a felöltöztetett banánokat. 
Ha felismeri az ízeket, ajándékot kap, ha hibázik, bünti ivás következik. Az egész feladat nagyon vicces lesz, mert a banánokat vagy nyalogatni, vagy bekapni fogja tudni...
Készítsetek fotókat közben :)
condom-banana11.jpg


2. Szexi banán faragás
Az lesz a feladat, hogy egy (fütyi formájú) kés segítségével formázza pénisz formájúra a banánt.
Ha véletlenül pont nincs kéznél ilyen vicces fütyis késetek, akkor legyen az a feladat, hogy nyelve fogai és ajkai segítségével harapdálja, nyaldossa falloszhoz hasonló formájúra a gyümölcsöt kedves Barátnőnk ;) Imádni fogjátok :)

banana fütyi.jpg

kés.jpg

3. Erotikus banánevés

Adjatok a Menyasszonynak egy darab banánt, melynek tetejére tejszínhab kerül. Ezt kell majd lenyalogatnia, majd a gyümölcsöt erotikusan megennie. Plusz ajándék jár, ha erotikus hangokat is ad ki közben :)

sexy banana stld.jpg

4. Biztonságos szex teszt
Mivel barátnőnknek hamarosan bekötik a fejét, viszont nem biztos hogy azonnal anyai örömök elé akar nézni, jó ha megbizonyosodunk, hogy képes-e szakszerüen biztonságossá tenni egy banánt, vagy egy ahhoz nagyon hasonlító férfi testrészt. Az lesz a feladata, hogy óvszert húzzon a sárga gyümire, de mivel ezt így simán szerintem bárki meg tudná csinálni, mindenképpen érdemes egy kis nehezítést vinni a dologba. 

Például kenjétek be a banánt, és az "asszonyka" kezeit olajjal (szilikonos síkosító) és úgy adjatok neki egy becsomagolt óvszert. Ha tovább akarjátok nehezíteni a dolgot, akkor teljes sötétségben végeztessétek a feladatot, méghozzá fluoreszkáló óvszer (AMOR NEON) felhasználásával... Ha ezt fotózzátok, akkor állvány, magas fényérzékenység és hosszú záridő szükséges... :) 

(Kattints az óvszer képére, és máris a webshopunkban találod magad!)

amor neon.jpg

5. Banán árus lány

Miden leánybúcsún kötelező feladat, hogy valamit eladjon a hölgy vadidegen embereknek.
Légyszi felejtsétek már el a petrezselymet! Annyira lejárt lemez, hogy nem is értem, hogy jut még eszükbe a csajoknak! Gondolj már bele... Mit csináljon egy szál petrezselyemmel a pasi, aki tök jófej, mert benne van a játékban, és vásárol a Menyasszonytól.. Kb ki tudja dobni a következő kukába...
De egy banán az más! Egyrészt ugye a fallikus hasonlóság miatt sokkal viccesebb, másrészt legalább a "vásárló" is úgy érezheti, hogy jó üzletet csinált, mert megeheti a "zsákmányt" :)


banana__group_.jpg