Új leánybúcsú divat hódít: Csináltass meztelen fotósorozatot a barátnőkkel

Folyamatosan kutatok, hogy újabbnál újabb ötleteket gyűjthessek Nektek :)

A következő leánybúcsús divatőrület, természetesen Amerikából indult, ahonnan majdnem minden, ami a leánybúcsúkkal kapcsolatos.
Elsőre picit meglepett a téma, de mivel nagyon sok mindennel és rengetegféle leánybúcsús csapattal találkozok nap mint nap, biztos vagyok abban, hogy lesznek nálunk is kedvelői ennek az érdekes újításnak!

Ha máshol nem is, a Vőlegény és a barátnők Párjainak körében biztosan nagy sikerre számíthatunk!

Az ötlet nem más, minthogy a leánybúcsún a barátnők majdnem, vagy teljesen meztelenül fényképezkednek a menyasszonnyal együtt. Na ne gondoljatok semmi erotikától túlfűtött összegabalyodós, leszbis vagy perverz dologra, csak egy ízléses művészi aktot képzeljetek magatok elé, ahol lényegében nem is meztelenség a lényeg, de hihetetlenül egyedi és eredeti a végeredmény.

Lehet itt a Leánybúcsú blogomban még nem írtam róla, mert talán eddig nem vágott témába a dolog, de eredetileg én is fényképész vagyok. Rengeteg esküvőt fényképeztem, és kicsit ez is közrejátszott abban, hogy ilyen közeli kapcsolatba kerültem a LEÁNYBÚCSÚKKAL. Az esküvői fotózást mára már szinte teljesen felváltotta a legény és leánybúcsúk szervezése, és mellette a leánybúcsú bolti munka, de azért valahol még mindig fotós szemmel nézem a világot :)
(És persze egyedi modellfotózások, és portfóliók azért alkalomadtán még becsúsznak).

Csak azért írtam le ezt most, mert ettől az új fotótémától újra beindult a fantáziám, és elképzelhető, hogy szorítok időt arra, hogy megvalósítsam néhány elég merész ötletemet ezzel kapcsolatban :)

Na de kanyarodjunk csak vissza kicsit a MEZTELEN CSAJCSAPAT FOTÓZÁSRA:

Eleinte még csak arról szólt a dolog, hogy a menyasszony készíttetett magáról egy profi portfóliót a vőlegénynek, melyet vagy a nászéjszakán, vagy a mézeshetek alatt ajándékozott Urának. Vagy a leánybúcsún a csajok készítettek róla pár erotikus beállítást, de aztán kedvet kaptak hozzá többiek is, és egész társaságok dobták le a ruhát egy jól sikerült fotó kedvéért.

A buli kedvéért a jó barátnők mindenre képesek, ezt azóta számos fotó bizonyítja, a házasságra készülő férfiak legnagyobb örömére. Amerikában azóta ez a divatörület egészen komplex szolgáltatássá nőtte ki magát. Neves fotósok például 400-500 dollárt is elkérnek egy komplett portfólióért. 
Szerencsére nálunk (a Káma Fotónál) ez az összeg a fentinek csak egy töredéke :)

A képzeletnek és az alkalmaknak semmi sem szab határt, hiszen nemcsak egy leánybúcsú vagy egy esküvő adhat alkalmat hasonló meztelen fotózkodásra, hanem egy eljegyzés, nagyobb évfordulók vagy bármi más, még akár várandós barátnők is összeállhatnak egy kép erejéig Éva-kosztümben.

Ha megtetszett az ötlet, akkor több lehetőség közül is választhattok.
Fotózhatjátok saját magatokat, vagy megbízhattok egy profi fényképészt a feladattal.
Ha magatok csináljátok, akkor lehet a fényképezkedés a leánybúcsús party része.
Ha a profi fotós mellett döntötök, akkor viszont ajánlom, hogy egyeztessetek a fotóssal egy időpontot. 
Ha rám hallgattok, én a profi fotózást ajánlom, mert ha olyan képeket akartok, amit másoknak is meg szeretnétek majd mutatni, akkor nem baj, ha hozzáértő szem kap lencsevégre Benneteket.
Ja és az sem baj, ha egy kis retusálás is megelőzi az óriásplakátok nyomtatását :)
Továbbá ajánlom, hogy kérjetek profi sminket, és az is feldobja picit a dolgot, ha elmentek előtte fodrászhoz, körmöshöz...
Ha akartok teljesen meztelen fotókat, akkor is olyan képeket kérjetek, melyek igazából nem mutatnak semmi "olyat", hogy tényleg bárhol, bárki megnézhesse a fotókat. 
De még érdekesebbé tehetitek, ha beszereztek a fotózáshoz teljesen egyforma kelléket. Pl.: nyaklánc, fejdísz, kalap, fehérnemű, kendő, egy-egy szál virág...

Ha kérdésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal :)

photo-900x1204.jpg

naked.jpg

Screen-Shot-2013-06-18-at-1.03.32-PM.pngScreen-Shot-2013-06-18-at-1.03.14-PM.pngForrás: http://www.celimages.net/