Legegyszerűbb édesség: Gyümölcszselés kukik Leánybúcsúra + nyereményjáték

Régóta tervezem, hogy elkészítem Nektek az egyik legegyszerűbb, legolcsóbb, és legviccesebb leánybúcsús édességet. Korábban sok bulin bevetettük már ezt a "receptet", csak soha nem készítettem róla eddig lépésenkénti fényképes útmutatót. Most csak Miattatok elkészítettem egy fotós folyamatábrát! Annyira könnyű, hogy szöveg sem kellene hozzá, de úgysem bírom megállni, hogy ne írjak semmit :)

Na szóval akkor a FÜTYI ZSELÉ RECEPTJE :

Nem kell túl sok hozzávaló, mert ha van kéznél készen kapható gyümikocsonya por, akkor igazából már csak vízre lesz szükség. Ha nincs ilyen porotok (minden nagyobb áruházban kapható) akkor sima étkezési zselatinból és némi cukorból, ételfestékből alkothattok hasonlót. A legfontosabbat el ne felejtsétek: FÜTYIS JÉGKOCKA FORMA! (Webáruházunkban rengeteg változatban kapható) Kattints a linkre, és máris válogathatsz!

Mivel kizárólag éjszakai bulihoz szoktam készíteni ezeket a fütyi zseléket, én mindig teszek bele valamilyen alkoholt (vodka, fehér rum, házi pálinka) is, hogy érdekesebb legyen a dolog, és jól induljon a party.
Ha használsz alkoholt is, akkor annyival kevesebb vízzel készítsd, mint amennyi pia kerül bele.
A zselét olyan könnyű elkészíteni, hogy ezt nem is ragozom... (Rajta van a csomagolásán a leírás, még akkor is menni fog, ha életedben nem sütöttél vagy főztél még semmit) 

Ha hűlt egy kicsit, kanalazd bele a fütyi alakú jégkocka formába a zselét. Tedd hűtőbe, vagy a fagyasztóba, és dermeszd meg egy kicsit. Ha már elég kemények, ütögesd ki a fütyiket a formából, és tedd őket eldobható tányérra, vagy müanyag dobozokba. 

Ha van lehetőséged, több színű zselét vásárolj, és készíts vegyes színű fütyiket is. 

+ Extra ötlet: ha túl sok zselét készítettél, öntsd a maradékot befőttes üvegbe, és tedd be a hűtőbe. Ha újra szükséged lesz rá, csak tedd be a mikróba, olvaszd ki, és folytathatod a nagyüzemi fütyi gyártást :)

gyümölcszselés fütyik leánybúcsúra.jpg

Az elkészült fütyikből adjatok a Menyasszonynak, ettől biztosan gyorsan megjön a bátorsága a legmerészebb feladatokhoz is. Egyetek Ti is, hogy Nektek is jól induljon az este. És betervezhettek olyan feladatot is, hogy a Menyasszonynak árulnia kell az utcán vagy szórakozóhelyen a fütyiket. Ha tettetek bele alkoholt, erről feltétlenül szóljatok mindenkinek, aki eszik belőle... :) NAGYON JÓ BULIZÁST NEKTEK!

Ugye milyen egyszerű? Készítsétek el Ti is, és küldjetek fotókat!

A legjobb fotó beküldők között ajándék fütyis jégkocka formát fogunk kisorsolni!

Örömmel vesszük, ha küldtök Ti is ötleteket, fotókat!

Látogassatok el máskor is blogunkra :) 
Ha tetszett amit itt találtatok, nyomjatok egy lájkot a Facebook-on, és szóljatok hozzá, osszátok meg, hogy más csajok is ránk találjanak! 

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/kama.fehernemu#

Ha leánybúcsús kellékeket szeretnétek vásárolni, kukkantsatok be webshopjainkba is!

Leánybúcsú webáruház: http://www.maciamalnasban.hu/

Leánybúcsú és erotika webáruház: http://kamaerotikabarlang.hu

Ha Debreceniek vagytok, vagy erre jártok, gyertek el személyesen hozzánk!

Káma Leánybúcsú és Party kellékbolt


Debrecen, Csapó u. 51. székelykapus ház, pince 
e-mail: kama.erotika.barlang@gmail.com
Nyitva: hétfőtől-szombatig 10-20 óráig
Nagyon jó bulizást kívánok Nektek!

Üdv, Káma Balogh Szilvia