Leánybúcsú póló, spagetti pántos top, miniruha

Sziasztok!

Megmutatom Nektek a legújabb rendelésre készült pólóinkat. Rengeteg mintánk van, de természetesen egyedi elképzeléseket is megvalósítunk. Az egyik fotón lentebb pl láthatod, hogy 3D-s mintákat is készítünk. Csináltunk olyat, hogy a pólóra nyomtatott menyasszony fejére egy igazi mini fátylat vartunk, így sokkal egyedibb, figyelemfelkeltőbb, és érdekesebb lett a minta. Amikor a Csajok akik megrendelték meglátták, azt mondták, annyira tetszik nekik, hogy sajnálni fogják összefirkálni, ezért kértek belőle tartalék darabot is :)

Lehetőségetek van pl a Menyasszony & Vőlegény fotójával, nevével, a buli vagy az esküvő dátumával ellátott ruhadarabok rendelésére is. Ilyeneket is készítünk rendszeresen, de ezekről személyiségi jogok miatt nem teszek fel fotót..
Ha tetszenek, pattanj be hozzánk, és rendelj elképzelésed szerint csak a Menyasszonynak, vagy akár az egész Csajcsapatnak!

A pólót is mi adjuk, ezért az után sem kell rohangálnod. Kedvező ár, kreatív csapat, sok sok ötlet, és mivel mi magunk készítjük a mintákat, ezért rövid határidő.

Természetesen készen is van pólónk több színben, fazonban, méretben, szóval ha AZONNAL szeretnéd, akkor sem kell lemondanod róla! Jaaa és vannak legénybúcsú pólóink és minden kellék, ami egy jó Pasibulihoz kell!
Várunk szeretettel!

 





 

top002fogadalom.jpg

 

top001oklevel.jpg

 

polo alap ivócimbik.jpg



Káma Leánybúcsú kellékbolt Debrecen, Csapó u. 51.

Nyitva: hétfőtől SZOMBATIG 10-20 óráig

webshop: kamaerotikabarlang.hu

ötletek, ingyen letölthető leánybúcsús dolgok:

leanybucsu-debrecen.blog.hu