Idén 10 éve dolgozok itt! Juhúúúú! ☺♥

Jöhetnek az ötletek, miről szeretnétek olvasni idén?
Új leánybúcsú legénybúcsú ötletek? Feladatok? Új termékek? Más bulik beszámolói? Oklevél fogadalom tervek? Más bulik beszámolói? Engem minden érdekel, ami ezekkel kapcsolatos. Na és Téged mi érdekel? Miről írjunk? 


Kedves régi és új Látogatók! 
Idén jubilálok, 2010 eleje óta dolgozok a Kámában, és a mai napig is úgy imádom ezt a munkahelyet, mint az első percben. Nem. Inkább egyre jobban! Napról napra, és évről évre jobban!

Aki járt már nálunk személyesen, és találkozott velem, az tudja, hogy nekem ez nem kifejezetten munka, inkább hivatás, hobbi, szenvedély, élvezet... Na most nem kifejezetten a szexshop részre gondolok... ebbe most ne is menjünk bele. A partikellék, a Leánybúcsú, és kreatív rész amire most ki akarok térni!

Idén még ez az első posztom, mert először évvégi+évelejei hajtás, aztán januári leltár, majd árubeszerzés...
Ilyenkor kezdjük megrendelni, legyárta(t)ni a milliónyi Leánybúcsú és Legénybúcsú kelléket, amiket majd legnagyobbrészt nyáron fogtok megvenni, megrendelni tőlünk.
Aztán ilyenkor piximixizzük a boltot és a webáruházat is, töltögetjük az új termékeket, leszedjük azt ami időközben megszünt, elavult, kiment a divatból...

A tél a kreatív ötletelés időszaka is.
Ilyenkor (is) bújom a külföldi Leánybúcsú lapokat, ötleteket, keresem a magyarra is átkonvertálható játékokat, feladatokat, őrültségeket. Ilyenkor több időm van arra is, hogy a tavaly nyáron a boltban elhangzott ötleteket "papírra vessem", mert azért nem minden ötlet pattan ki az én fejemből, nagyon sok dolgot Tőletek, vásárlóktól veszek át, honosítok meg. 

Ezért most azt kérem tőletek, hogy ha van ötletetek, kérésetek, óhajotok, kérdésetek, akkor ne titkoljátok előttem! Bombázzatok levelekkel, emailekkel, facebook vagy viber csetekkel, telefon hívásokkal, füstjelekkel, postagalambokkal... vagy ha Debreceniek vagytok, vagy erre jártok, pattanjatok be személyesen a boltunkba, és faggassatok! 

Nincs hülye kérdés, nem nevetlek ki, nem haragszom, ha Te vagy a századik, aki megkérdezi. Én 10 éve szervezek Leány-, Legénybúcsúkat, Neked meg lehet ez az első... Szóval csak bátran Lányok és Fiúk!

Ja és nagy örömet okoztok azzal, ha jártatok már nálunk, és leírjátok a véleményeteket a boltról, a webshopról, a termékekről, és beszámoltok milyen volt a buli!

Mondom az elérhetőségeinket:

A boltunk címe: Káma Partikellék és Erotika Barlang 
4029 Debrecen, Csapó utca 51. székelykapus ház, pince
A webáruházunk, ahol nem csak vásárolni, rendelni tudsz, de akár összeszedheted az ötleteket, vagy a bevásárló listát... http://www.maciamalnasban.hu/

A telefonszámaink, amelyekről annyit érdemes tudnod, hogy mindig fogadjuk a hívásodat ha ráérünk - vagyis éppen nem vásárlóval vagyunk benne a mondat közepében - és ha hívószám kijelzéssel hívsz.

NEM HÍVUNK VISSZA, HACSAK nem küldesz egy üzit, amiben jelzed, hogy kerestél minket, de nem értél el, és leánybúcsú vagy xy dolog miatt vegyük fel veled a kapcsolatot... 

A bolti számunk, nyitvatartási időben elérhető, azaz hétfétől szombatig 10.00 - 20.00 óráig:  06 30 6193637

A privát számom, amennyiben a másik számon nem érsz el minket:
06 30 3874242 ezen első sorban SMS, Viber SZÖVEGES üzeneteket fogadok.
Amivel ne próbálkozz ezen a számon:
facebook video hívás és hanghívás,
viber video és hanghívás,
továbbá éjszakai telefonhívás,
mert ezekre nagy valószinűséggel nemleges lesz a válaszom. 

Na mi van még... jaaa emailcím: info@maciamalnasban.hu

És persze a facebook-ok:

Ez a privátom: https://www.facebook.com/kama.szilvia.balogh

Ez pedig a bolti közös: https://www.facebook.com/leanybucsu.debrecen

Szerintem most ennyi!

Köszi, hogy elolvastad!
Üdvözlettel: Káma Balogh Szilvia
boltvezető

szosz.jpg

Jöhetnek az ötletek, miről szeretnétek olvasni idén?

 

kama_bejarat_2019.jpg