Saját készítésű apró ajándékok: kavicsok

Barátnőd hamarosan férjhez megy? Ajándékot keresel, de nem akarsz sokat költeni, vagy egyébként is szeretnél valami olyat adni, amin látszik, hogy szívvel+lélekkel Tőled-Neki (Nekik) szól?
Most olyan ajándékötletet mutatok, melyet kis kézügyességgel saját magad is könnyedén elkészíthetsz  :)

kavics-028.jpg

Kavicsok

Az ötlet onnan jött, hogy kirándulásunk alkalmával a Duna parton sétálgatva kacsaköveket kerestünk, és próbáltuk minél ügyesebben pattogtatni őket a vízfelszínen. Eközben olyan érdekes formájú kavicsokat is találtam, amelyek biztosan nem kacsáztak volna jól, annál inkább alkalmasak lettek volna arra, hogy valami egészen kedves dolgot készítsünk belőlük. 

Szedj össze egy tucat lapos vagy gömbölyű kavicsot, és fesd le őket akril festékkel. Ha megszáradtak írj rájuk különböző jókívánságokat, rövid idézeteket. Díszítheted képekkel, káma-szútra pózokkal vagy írhatsz rájuk különböző (erotikus) szavakat is. A szalvéta technika is tökéletes kavicsokhoz. Ha találsz olyan szalvétákat, melyek mintáját el tudod képzelni a kavicsokon, akkor láss is hozzá.Kedves ajándék lehet pár részére az is, ha a kavicsokra olyan szövegeket írunk, melyekkel a pár tagjai kívánságaikat jelezhetik egymásnak akár szavak nélkül is. Ez főleg egy kapcsolat elején lehet hatásos, de akár egy régi kapcsolat felforrósítására is alkalmas.

Vásárolj vagy készíts egy organza zsákocskát, vagy tároló dobozkát és tedd bele a kavicsokat.

(Keresd "ingyen letölthető, nyomtatható dobozkák" posztomat, és készíts saját dobozokat is)

Add a kavicsokat ajándékba az Ifjú Párnak a legény és leánybúcsúra, az esküvőre, évfordulóra, ...  de bármilyen más alkalomra is remek ajándék lehet, akár saját párodat is meglepheted egy kavics készlettel :)

Extra ötlet: Leánybúcsú feladatokat is írhatjátok kavicsokra!
Leánybúcsú ülésrendhez készíthettek kavicsokra írt nevekkel asztal jelölőt.
Kitűzőket is készíthettek kavicsokból: válasszatok minél laposabb kavicsokat. Fessétel őket rózsaszínre, zebra csíkosra, pöttyösre, és írjátok rá a résztvevők neveit. Ragasztó pisztollyal ragasszatok a hátuljukra biztosító tűket, és tűzzétek magatokra a bulin :)

Ha tetszik az ötlet, és készítesz ilyen kavicsokat, kérlek fotózd le őket, és küldd el nekem :)
Email címünk: kama.erotika.barlang@gmail.com

Köszi :)

pebbles.jpgPebbleChic-wedding-pebbles.jpg1151072_224298424386804_29651479_n.jpg

8002421731_fa798196bc.jpg