MACI A MÁLNÁSBAN - INGYENES SZÁLLÍTÁS WEBÁRUHÁZUNKBAN*

Tudtad?

INGYENES SZÁLLÍTÁS

A MACIAMALNASBAN Leánybúcsú és partikellék webáruházban akár ingyenes kiszállítást kérhetsz, az ország teljes területére! Ennek csupán annyi a feltétele, hogy legalább 20.000 Ft értékű rendelést állíts össze. Bőven van cuccunk, amivel megtöltheted a kosarad, a választékkal biztosan nagyon elégedett leszel :) Esetleg érdemes többen összefognotok, és úgy összehozni a rendelést. Ha 10 ezer Ft értékben rendelsz. akkor 900 Ft szállítási dijjal kell kalkulálnod, ha pedig 10 ezer alatt, akkor 1800 Ft lesz a futárdíj.

maci_a_malnasban_logo.jpg

EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉKVÁLASZTÉK

Nézz körül nálunk! Biztos, hogy mindent megtalálsz webáruházunkban, amire szükséged lesz! Sőt, olyanokat is találsz, amiről nem is tudtál, hogy létezik :) Leánybúcsú és legénybúcsú ajándékok és kellékek, dekorációs cuccok, parti kellékek, születésnapi, névnapi ajándékok, Valentin napi dolgok, Farsangi és Halloween jelmezek, vicces ajándékok, társasjátékok... Sorolhatnám még, de inkább nézz körül nálunk :)

GYORSASÁG

Az a célunk, hogy a lehető leghamarabb eljuttassuk Hozzád a csomagot! Minden termékből óriási készletet tartunk üzletünkben, ezért a rendelésedet pár napon belül összekészítjük, és csomagodat hamarosan viszi a futár! Lehetőséged van SOS SZÁLLÍTÁSRA, melynek semmilyen plusz költsége nincs, csak a megjegyzésben jelezned kell, hogy mikorra kéred a szállítást! Ha sürgős a dolog, akkor a hétköznapokon 12 óráig leadott rendelésedet már másnap, vagy a KÖVETKEZŐ MUNKANAPON átveheted otthonodban, vagy az általad megadott címen!

RUGALMAS SZÁLLÍTÁS

Lehetőséged van munkahelyedre, vagy ismerősödhöz, rokonodhoz is kérni a csomagot, ugyanis adhatsz meg külön számlázási és szállítási címet. Természetesen diszkrét a csomagolás, ha nem akarod, senki nem tudja meg rajtad kívül, hogy mi van a dobozban

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG DEBRECENI ÜZLETÜNKBEN

Webshopunk mellett üzletünkben is vásárolhatsz! Itt meg tudod nézni, kézbe tudod venni a termékeket. Kényelmesen összeválogatod a web-en, mindent beteszel a kosaradba, ami megtetszett, és személyes átvétel lehetőséget jelölöd be. Így nincs szállítási díj, és az összeállított csomagod mellé még válogathatsz kedvedre a bolt kínálatából. 

SZAKSZERŰ TANÁCSADÁS ONLINE ÉS OFFLINE

Ha kérdésed van, írhatsz nekünk emailt, hívhatsz minket telefonon, illetve ha bejössz hozzánk személyesen boltunkba, akkor személyesen is nagyon szívesen segítünk. Leánybúcsú feladat ötletek, kvíz kérdések, oklevél és fogadalom, feladatkártyák, dekorációs ötletek, csináld magad DIY ötletek, és számtalan dolgo, amiben nem is sejted, hogy segíthetünk Neked! Extra hosszú nyitva tartással várunk! Hétfőtől szombatig 10-20 óráig! Szombat este is bepattanhatsz hozzánk, akár a buli előtt is! Debrecen belvárosában várunk, a Fórum bevásárlóközponttól 120 méterre, a Csapó utca 51. szám alatt, a fodrászkellékessel szemben. Egy nagy székelykaput kell keresned, majd a LEÁNYBÚCSÚ feliratú ajtón lejössz a pincébe :) Na, indulj MOST, nagyon várunk!
Telefon: 06306193637 e-mail: info@maciamalnasban.hu

shop_pic_1.jpg