Párkereső zoknis játék leánybúcsúra legénybúcsúra

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de mosás után valahogy mindig vannak a ruháskosárban páratlan zokni párosok. Vagy csak valahogy elbújt a szennyeskosár mélyén az egyik, és ezért kimaradt a mosásból, vagy MEGETTÉK A FÉLZOKNI EVŐ MANÓK, akik köztudottan a mosógépben laknak.
A lényeg, hogy a jó háziasszonynak (vagy háziembernek) nap mint nap meg kell birkóznia ezzel a feladattal. Éppen ezért ki is találtunk hozzá egy játékot!
zokni_kalandpark.jpg

Vicces, egyszerű, költségkímélő, és akár túlzott fantázia vagy kreativitás nélkül is kivitelezhető feladat leánybúcsúra és legénybúcsúra. 

Első sorban házibuliba ajánljuk. Szórakozóhelyen nem kifejezetten tudom elképzelni, de persze lehetnek olyan körülmények, amikor bevethető.

A játék lényege, hogy szerezzetek be / vagy hozzatok magatokkal otthonról jó sok férfi és női zoknit.
Én az új zokniknak vagyok híve, mert így a buli végén megajándékozzátok vele az ifjú párt. Használt zoknival egyébként sem biztos, hogy kellemes játszani :)
Vásároljatok minél többfélét. Egyszínűeket, mintásakat, vékonyakat, vastagokat, pamut és nylon, valamint boka és térdzoknikat.
Válasszátok külön a párokat, és keverjétek össze őket amennyire csak tudjátok. A móka kedvéért csempésszetek közéjük néhány páratlan darabot is.
Én viccből szoktam belekeverni fél pár kesztyűt, lábujjas lábtyűt, harisnyakötőt és combfixet is.

Az ünnepelt feladata megkeresni a párokat, és összepárosítani egymással a zokni barátokat.
Lehet a hagyományos módon összetekerni őket, vagy még viccesebb, ha egy kifeszített (ruhaszárító) kötélre csipeszeli őket, és egy jó nagy zokni fűzért készít, ami az est további részében dekorációként szolgál majd. 

Ez mehet időre, de igazából nem fontos rohanni :) 
Ne mondjátok meg előre, hogy vannak páratlan darabok, majd rájön magától. Ha van annyira kreatív, hogy a páratlanokból vicces új párokat alkot (például színben harmonizáló csíkosat pöttyössel),  akkor kapjon valami extra ajándékot.

Sokszor kérdezitek, hogy milyen ALKOHOLMENTES feladatokat, ötleteket, játékokat ajánlunk, ha babát vár a menyasszony, és emiatt kimarad egy csomó büntipiás, ivós feladat. Na ez a zokni párosító játék, állapotos menyasszony buliján is ideális!!!
Csak ez esetben a bevásárlásnál helyezzük a hangsúlyt baba és gyerek zoknikra. Persze felnőtt férfi zoknikat is tegyünk közéjük  :)

Káma Leánybúcsú bolt Debrecen, Csapó u. 51. székelykapus ház - pince
Nyitva: hétfőtől szombatig 10-től 20 óráig.
Telefon: 06 30 619 3637
Leánybúcsú webáruház: www.maciamalnasban.hu