Wellness és SPA legény és leánybúcsú - avagy kényeztető buli

Olyan divatosak manapság a Wellness és SPA fogalmak, hogy a hideg kiráz, amikor meghallod vagy meglátod leírva ezeket a szavakat. Ez kb egyet jelenthet a luxussal, a prémium kategóriával és a sznobság, a felsőbbrendűség is eszedbe jut. Az emberek többsége azt hiszi, hogy a Wellness egyenlő a masszázzsal, medencével, szaunával.
Pedig ennél sokkal többet jelent.
A Wellness körülbelül azt jelenti: "Érezd nagyon jól magad!"
Szóval itt az ideje belekóstolni!

wellness_spa.jpg

Na hogy miért is ez a hosszas bevezetés... 
A jól bevált "iszunk, hányunk, belefekszünk" legény és leánybúcsúkon lépjünk túl. Erről már korábban is volt szó, itt most nem térnék ki rá. 

Most lássuk, mi van akkor, ha szeretnénk egy kényeztető hétvégét, vagy délutánt, estét barátaink, barátnőink társaságában. Akár külön külön, akár együtt tartjátok a leánybúcsút és a legénybúcsút, remek program lehet egy Wellness központ meglátogatása. 

spa-parties.jpg

Legjobb barátnőm Leánybúcsúja nyáron lesz, most van szervezés alatt. Nem írhatok róla túl sok részletet, mert a legtöbb program teljesen titkos a Menyasszony előtt, de az külön az Ő kérése volt, hogy kezdjük a bulit thermál vagy élmény fürdőzéssel. Mivel évek óta elkerültem az ilyen programokat, nem sokat tudtam a lehetőségekről. Szóval most nagyon körbejártam a témát, és hetek óta "tesztelem" a saját bőrömön a hozzánk legközelebb eső Wellness komplexum kényeztető szolgáltatásait.

A legnagyobb szerelem eddig a szauna szeánsz, ami egy teljesen új élmény számomra.
Írok ide egy kis összefoglalót, de legjobb, ha a saját bőrödön teszteled, mert nehéz lenne szavakba önteni.
A lényeg, hogy beülsz egy forró szaunába, ahol egy szakképzett szaunamester törölközőkkel, zászlókkal, legyezőkkel forgatja, csapkodja, kavargatja, ventillálja a levegőt. Zene, diszkrét világítás, jó hangulat. Közben vagy bőrradir vagy kényeztető testápolás. A szaunamester nem csak jó hangulatot csinál, de igazából művészi előadással is szórakoztat, mert persze a saját stílusától függ, de kecsesen mozog, táncol, és közben olyan gyorsan eltelik az a negyed óra, hogy alig várod, hogy következzen az újabb program. Nem tudom, máshol milyen a felhozatal, de itt az egyik Debreceni Szaunában rendesen kitesznek magukért a Szauna Mesterek! Imádom Őket! (Nem írhatok konkrét helyet, címet,elérhetőséget... de privátban szívesen áradozok róluk!) ♥

szaunaszeansz_ventillacio.jpg

Szerencsések vagyunk, mert Magyarország nagyon gazdag thermál és gyógyvizekben, ezért ha eldobunk egy követ, kb egy gyógyfürdő közelébe esik. Ahol pedig gyógyfürdőt találunk, ott lesznek egyéb kényeztető programok is.  

Debreceniként különleges kiváltságban van részünk, mert itt helyben is és a környező városokban is elég komoly létesítmények várnak. Nem konkrét helyekről írok, mert nem reklámot akarok csinálni, hanem úgy általában kedvet. 

wellness_macska.jpg

Azt kell mondjam, hogy igencsak rákaptam a Wellness&SPA ízére, és nem is értem, hogy lehet, hogy eddig nem jutalmaztam meg magam ezekkel a fincsi szolgáltatásokkal. Kiderült, hogy ez nem is annyira luxus kategória, mert egy szauna vagy egy thermálfürdő belépő kb egy normál mozijegy árával egyenlő. Úgyhogy egyszer egyszer igenis megengedhetjük magunknak. 

Az már biztos, hogy engem a bűvkörébe vont a Wellness, de lássuk, hogy építhető bele egy leány vagy legénybúcsú programjába. 

Többféleképpen.

1. Mi például úgy fogjuk, hogy a helyi élményfürdőben lesz a gyülekezés, ahol közös pancsolással indítjuk a délutánt. Masszíroztatunk, szauna szeánszon veszünk részt, és persze lesznek játékok, feladatok, kellékek, vízen úszó felfújható kiegészítők, egyenruha, mókás dolgok. Majd közös sminkelés és frizurakészítés a közös öltözőben, és csak ezután megyünk majd tovább együtt a következő esti programokra. Ezekről egyelőre nem írok többet, mert nem lőhetem le a titkos részleteket Barátnőm előtt. De ígérem később kaptok élménybeszámolót! Illetve ha valakit komolyabban érdekel, keressen fel személyesen a Kámában, és nagyon szívesen adok további ötleteket. 

flamingo.jpg

2. Egész hétvégés wellness kirándulás másik városba. Ilyet is tervezhettek. Rengeteg előre megszervezett programcsomag közül választhattok, az internet hemzseg tőlük. De egyéni csomagokat is kérhettek.

spa.jpg

3. Egy vagy több napos wellness a saját városotokban lévő létesítményben (feltéve, hogy van ilyen). Ez esetben nem feltétlenül kell szállásra költenetek, mert az éjszakai bulizást követően mindenki otthon alszik, vagy esetleg a házibuli helyszínén. 

budapest-thermal-baths-party-1.jpg

4. Egyes élményfürdőkben rendeznek éjszakai fürdőzés programokat is. Ez remek lehetőség egy fergeteges Leánybúcsú vagy Legénybúcsú partihoz is. Érdeklődjetek a pontos időpontokról a fürdők honlapjain. 

luxus.jpg

5. Persze, ha megtehetitek, elmehettek közösen egy külföldi tengerparti nyaralásra is. De ez esetben légyszi vigyetek magatokkal engem is, és ígérem emlékezetes és vicces programokkal örvendeztetlek meg benneteket :D

Káma Erotika Barlang
Leánybúcsú & Legénybúcsú & Partikellék
4029 Debrecen, Csapó u. 51. székelykapus ház pince
Nyitva: hétfőtől szombatig 10:00-tól 20:00-ig.
Webáruház: www.maciamalnasban.hu