Leánybúcsú Kimonó vagy Pizsamaparti

gallery_big_facials-for-sleepovers.jpgPizsama partiról mindenki hallott. Lehet kevesen vettetek részt rajta, de biztosan tudjátok mit jelent. Mint annyi minden, ez is USA-ból indult. A lényege, hogy általában csak lányok összegyűlnek egyikük lakásában, és elalvásig benti programokkal szórakoznak. Senki nem megy haza a buli végén, szigorúan ottalvós történet! A korosztály határozza meg az adott programokat. 

A gyerek pizsi partit most hagyjuk is, mert (egyelőre) nem erről szól a blogom. A felnőtt pizsi partit fogjuk egy kicsit továbbgondolni most. 

Ha a Menyasszony kijelenti, hogy NEM AKAR LEÁNYBÚCSÚT, akkor a legjobb, ha van a tarsolyotokban egy B variáció is. Ki tudja mi lehet az oka. Lehet, hogy csak a szivatós feladatoktól fél, lehet, hogy semmi kedve idegeneknek petrezselymet árulni (ami amúgy is nagyon lejárt lemez!, a leggagyibb feladat, ami egy leánybúcsún felmerülhet), de lehet, hogy csak attól retteg, hogy egy vadidegen izzadt testű kockás hasú szexisten csorgatja rá a nyálát, miközben elóadja a csipendél táncát.

És az is lehet, hogy legkedvesebb Barátnőnk azért viszakozik annyira a hatalmas csajbulitól, mert titokban áldott állapotba került, és ki van zárva, hogy alkoholt igyon, és fel-alá ugráljon, de még babonából nem szabad beszélnie róla. 

Na szóval... Nem akar leánybúcsút. Valamiért. Nem is fontos most az ok. De szinte biztos vagyok benne, hogy egy nyugis, pizsi partinak örülne!!!  

Vagy legyen inkább KIMONÓ parti! Olyan szép köntösöket, kimonókat lehet kapni. Vesztek minden résztvevőnek egyet-egyet, és a Menyasszonynak egy eltérő színűt. Bekuckóztok vagy egyikőtök lakásába, vagy elhúzhatjátok a csíkot egy bérelt házikóba, vagy egy wellness központba is. Pénztárca kérdése is a helyszín.

Most maradjunk az otthonmaradós legköltségkímélőbb verziónál. 


Amire szükségetek lesz:

  • Annyi egyforma pizsi vagy köntös, amennyien lesztek, plusz egy eltérő színű a Menyasszonynak. Ha akarjátok, meg is hímeztethetitek, de ez egyáltalán nem fontos.
  • Kaja-pia: rágcsálni valók, szendvicsek, gyümölcsök, üdítők...
  • társasjátékok, kártya, romantikus vígjáték, fényképező, emlékkönyv...
  • csajos cuccok: arcpakolás, uborka, körömlakk, hajcsavaró...

A program:

  • beszélgetés, történetek elmesélése, vicces sztorik, régi fotók nézegetése...
  • csajos dolgok: lakkozzatok körmöt, kenjétek be egymás arcát vicces színű arcpakolásokkal, csavarjátok be hajcsavarókkal a hosszúhajúak haját... kötelező fotókkal dokumentálni ☺
  • sütés-főzés: készítsetek együtt valami finomat
  • filmnézés: nézzetek meg együtt valami romantikus vígjátékot. A legjobb, ha valami esküvővel, vagy leánybúcsúval kapcsolatos... 

 

Aki elálmosodik, az aludhat... Nincs benne semmi ciki.  Másnap reggel természetesen közös reggelivel indul a nap!

Gyüjtöttem pár képet ízelítőnek: