Limuzin bérlés

Az alábbi bejegyzés sok évvel ezelőtt született. Már nem aktuális, de mivel nagyon sokan kerestek miatta, pár szóban írom mi a helyzet most. 

Továbbra is a Mikepércsi Boros Gergőt és csapatát ajánljuk, Boros Limó néven találjátok meg őket. Csak már nem állunk velük napi kapcsolatban, és nem lehet nálunk megrendelést leadni Limuzinjaikra, nem tudunk napi infókkal szolgálni róluk. Nincs különösebb oka. Nincs velük bajunk! Sőt! A legszuperebbek, akiket ismerünk. Csak nincs már kapacitásunk erre (is).

Korábban azt mondtam volna, hogy felesleges pénzkidobás... 
De most nem kicsit változott a véleményem, ugyanis olyan barátságos áron sikerült megállapodnunk egy limó tulajdonossal, hogy talán még más alkalmakra is ki fogjuk próbálni, nem csak legény és leánybúcsúkra.

Akikkel korábban beszéltünk, 20-30 ezerről beszéltek FÉLÓRÁNKÉNT. Na ennyit tudjátok kinek ér meg a dolog... Maximum annak, akinek tényleg nem számít a pénz.
Vagy ha semmi mást nem csináltok egész buli alatt, csak mentek egy kört a nagyautóval és ki is zsigereltétek a pénztárcátokat.
De ha szeretnétek a kocsikázáson kívül sok-sok vicces dologgal is emlékezetessé tenni az estét, akkor ugye egyáltalán nem bánjátok, hogy találtunk Nektek egy olyan limós céget, akik harmadannyi pénzért dupla ideig furikázza a kis popsitokat? Ugye, ugye?

Képzeljétek el, hogy ha rajtunk keresztül foglaljátok le a hosszú amcsi járműcsodákat, akkor az első óra 10 ezer Ft-ba kerül egy 12 fős limuzin esetében (Debrecen területén belül).

Van nagyobb, 15 fős limójuk is, melynek 15 ezer Ft az első óra.
Mindkét esetben 10.000 Ft minden további megkezdett óra.
Ráadásul Debrecen egész területén kiszállási díj nélkül állnak rendelkezésetekre!
Ha simán taxival utaznátok A-ból B-ba, akkor is belekerülne majdnem ennyibe, és azért valljuk be, egy limuzinos csajos utazás azért nem hasonlítható össze a taxizással :)

Én is azt hittem, hogy valamit rosszul értelmezek, de a hír igaz :)

Ha további részleteket szeretnél megtudni, esetleg le is szeretnétek foglalni konkrét időpontra valamelyik hatalmas járgányt, akkor pattanj be hozzánk személyesen :)

Káma Leánybúcsú kellékbolt, Debrecen Csapó utca 51. (székelykapus ház, pince)
Nyitva: hétfőtől szombatig 10-20 óráig

Itt egy pár kép ízelítőnek:

20130423110443_slide-1_1.jpg1017054_480814478665776_2134073317_n.jpg1044846_480816831998874_1345390472_n.jpg

Örömmel vesszük, ha küldtök Ti is ötleteket, fotókat!

Ha segítségre van szükségetek, keresetek fel személyesen a Káma Leánybúcsú és Party kellékboltban, és látogassatok el máskor is blogunkra :) Ha tetszett amit itt találtatok, nyomjatok egy lájkot a Facebook-on, és szóljatok hozzá, osszátok meg, hogy más csajok is ránk találjanak! 

https://www.facebook.com/kama.fehernemu#

Ha leánybúcsús kellékeket szeretnétek vásárolni, kukkantsatok be webshopjainkba is!

Leánybúcsú webáruház: http://www.maciamalnasban.hu/

Leánybúcsú és erotika webáruház: http://kamaerotikabarlang.hu

Ha Debreceniek vagytok, vagy erre jártok, gyertek el személyesen hozzánk!

Káma Leánybúcsú és Party kellékbolt


Debrecen, Csapó u. 51. székelykapus ház, pince 
e-mail: kama.erotika.barlang@gmail.com
Nyitva: hétfőtől-szombatig 10-20 óráig
Nagyon jó bulizást kívánok Nektek!

Üdv, Káma Balogh Szilvia