Leánybúcsú instant ajándék csomagok

Az alábbi ajándékcsomagok a 2015-ös évünk eladási statisztikáiból lettek összepakolva. Tavaly ezeket a termékeket pattintottátok be legtöbbször a kosaratokba. Ezért most ezeket INSTANT, AZONNAL, EGYBEN megvehetitek, nem kell várni, nem kell sorba állni, nem kell gondolkozni.

Megvásárolhatjátok Debreceni üzletünkben (Csapó u. 51), vagy akár már a következő munkanapon nálatok lehet házhoz szállítással. Katt a képre, vagy csomagok linkjére, és már rakhatod is a kosárba!

A SZUPER JÓ HÍR: 2016.01.19 - 2016.01.24 között, az első HÁROM leggyorsabb megrendelő 20% KEDVEZMÉNYT KAP, ha az alábbi kuponkóddal rendeli meg bármelyik Táska ajándékcsomagot!
Kuponkód:        2016maci

1) Leánybúcsú AJÁNDÉK ALAP csomag - avagy KÖTELEZŐ ajándékok

A leánybúcsú hagyományok szerint adnotok kell valamit a konyhába, valamit a hálószobába, valamit a szépségápoláshoz és valami kéketEbben az összeállításban minden fontos dologból találtok egyet-egyet!

2) Leánybúcsú a Menyasszony MENETFELSZERELÉSE alapcsomag

Ebben az összeállításban minden fontos alap kellékböl találtok egyet--egyet:
Fátyol, nyakba akasztós felespohár, leánybúcsú vállszalag, mini táska

3) MÉZESHETEK ajándék csomag

Leánybúcsú ajándékcsomag "mézeshetek": Ebben az összeállításban minden fontos dolog benne van, amire a nászéjszakán és a mézeshetek alatt szüksége lesz az Ifjú Párnak.

maci banner logo2 2014.jpg

 

Káma partibolt
4029 Debrecen, Csapó u. 51. székelykapus ház, pince

Nyitva: hétfőtől szombatig 10-20 óráig!
Igeeeeeen!!! Nem olvastad félre! SZOMBATON is délelőtt 10-től ESTE nyolciiiiig!!!! :)