"Kötelező" ajándékok Leánybúcsúra

Nagyon sok Leánybúcsút szerveztem, sok csajcsapatnak állítottam össze feladatokat, bevásárló listát,  mégsem volt két teljesen egyforma buli.
De egy dolog minden bulin biztosan volt (mondhatni kötelező dolog).
Ami nem más, mint AJÁNDÉK a Menyasszonynak.

Előfordul, hogy összedobnak a Csajok egy nagyobb összeget, és egy nagyobb ajándékot vesznek az Arának. Azonban mivel az esküvőre úgyis valami komolyabb ajándékkal vagy összeggel fogtok menni, a Leánybúcsús ajándéknak szerintem inkább viccesnek, emlékezetesnek kell lennie. Az sem baj, ha az ajándék semmire sem használható, vagy meg sem marad a buli utánra... a lényeg, hogy a nagyon jól érezzétek együtt magatokat.

Ha akartok ajándékot adni, akkor itt egy lista a "kötelező" ajándékokról.

A férfiak nem túl bonyolult lények. És ezt egyáltalán nem pejoratív értelemben mondom! Ha kicsit értünk a nyelvükön, nem nehéz őket levenni a lábukról. "Csak" annyi a dolgunk, hogy ügyesek legyünk a konyhában, és kápráztassuk el őket a hálószobában is. Mindehhez azonban az is szükséges, hogy egyáltalán felhívjuk magunkra a figyelmet, és mivel a pasik vizuális érzéke igencsak fejlett, ezért nem árt, ha az összes első pillantáskor szépnek látnak minket. Ezért a  "három a magyar igazság" szólásmondást a Leánybúcsúval is összefüggésbe lehet hozni.
A babona szerint kapnia kell a Menyasszonynak a barátnőktől valamit a konyhába, valamit a hálószobába és valamit a szépségápoláshoz 
kapnia. Ezzel mindhárom fontos csajos fortélyra felhívjuk barátnőnk figyelmét.  
És persze a három fontos dolog mellett itt is van +1 ráadás:
Ne felejtsétek el a kék+fehér színű harisnyakötőt!
Erről korábban írtam már. (Katt. a kék szóra, ha vissza akarsz lapozni érte!
(Kicsit a konyhához is kapcsolódik, de külön kiemelném, hogy érdemes valami takarítással kapcsolatos ajándékot is beszerezni... de erről is lesz még szó később.)

Persze sok olyan ajándékcsomagot állítottunk már össze, amibe nem csak a fent felsorolt "kötelező" dolgok kerültek bele, hanem a lakás akár összes helyiségébe, és mindenféle tevékenységhez mellékeltünk valami apró vicces dolgot. Ilyen úgynevezett Házassági túlélőcsomagról is lesz szó a közeljövőben, de a következő bejegyzésekben a 3 fő ajándék kategóriáról lesz szó :)

Itt jegyezném meg azt, ha esetleg Menyasszonyok is ide keverednek: A Menyasszony is ad ajándékot a Leánybúcsún résztvevő lányoknak. De erről majd később :)

Szívesen leírnám most is, csak hát annyi mindent kellene, és szépen sorban haladok...
Ha nem bírsz addig várni, írj nekem, vagy gyere be hozzám személyesen Leánybúcsú üzletünkben, és minden kérdésedre nagyon szívesen válaszolok!
És ha akarod, akkor a szervezésben, feladatok összeállításában is nagyon szívesen segítek!

Keress bizalommal!
Üdv, Káma Szilvia
Káma Leánybúcsú Kellékbolt Debrecen, Csapó u. 51. (pince) Nyitva: H-Szo 10-20 óráig

Leánybúcsú ajándékcsomagok készen azonnal (kattints ide)!

pinup1.jpgpinup2.jpg
pinup3.jpg